Sanatçı Settar Tanrıöğen'in Komplikasyon Riski Ortadan Kalktı Sanatçı Settar Tanrıöğen'in Komplikasyon Riski Ortadan Kalktı
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Bulut, istişare toplantılarını motivasyon açısından önemli gördüklerini belirtti.
Huzurevlerini halka açmayı hedeflediklerini de anlatan Bulut, “Huzurevlerini sadece yaşlıların bakımının yapıldığı yerler olmaktan çıkarıp, halkla bütünleşen, üreten birer kurum haline getirmeyi hedefliyoruz. Yaşlılarımızı kendi evlerinde, işlerinin başında hissetmelerini sağlamak istiyoruz. Erdemli Huzurevi bu konuda ilk adımı atan huzurevlerimizin başında geliyor. Erdemli Halk Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak el sanatları kursu açıldı. Açılan kurs yaşlılarımızdan yoğun ilgi gördü. Bu tür çalışmaları arttırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.
İl genelinde ikisi devlet, 6'sı özel olmak üzere toplam 8 huzurevinin bulunduğunu dile getiren Bulut, toplantılarda kurumların daha iyi hizmet vermesi için olumlu fikirlerin ortaya çıktığını da kaydetti.
Toplantı öncesinde ve sonrasında huzurevindeki yaşlılarla sohbet eden Bulut, "Yaşlılarımızın rahat etmelerini sağlamak bizlerin asli görevidir. Yaşlılarımıza her zaman gerekli hürmeti ve saygıyı göstermemiz gerekir" dedi.


Editör: TE Bilişim