Kadın kuşağı programları kişiyi kötücül yapıyor! Kadın kuşağı programları kişiyi kötücül yapıyor!
İzmir’deki siyasi partilerin il başkanları, Artvin’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu CHP konvoyuna yapılan saldırı ile ilgili açıklama yaparak olayı kınadı. 

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş; Artvin Şavşat’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu CHP konvoyuna yapılan saldırıyı değerlendirdi. İl başkanları saldırıyı kınadı.
“Kurşundan korkan bir lider değildir”

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, "Bu alçakça saldırı liderimize yönelik ilk saldırı değil. Onun doğruları söylemesinden, korkmadan demokrasiyi ve cumhuriyeti savunmasından, teröre taviz vermeyen tavrından rahatsız olan odaklar bilsin ki, o eğilip bükülen, kurşundan, roketten, tehditten korkup bildiği yoldan dönen bir lider değildir” dedi.

“Her saldırıda karşılarında Türk halkını bulacaklar”
Saldırıyı kınadığını belirten Güven, “Bu saldırıyı gerçekleştiren hainler de, onların işbirlikçisi olan alçaklar da iyi bilsinler ki, Kılıçdaroğlu'na yönelen her saldırıda karşılarında CHP örgütünü ve Türk halkını bulacaklardır. Ülkesinin huzuru, demokrasinin korunması ve halkının hak ettiği şartlarda yaşaması için canını hiçe sayarak çalışan liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu'na ve konvoyda bulunan herkese, şahsım ve CHP İzmir İl Örgütümüz adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, açılan ilk ateşte yararlanan üç askerimize acil şifalar diliyorum" diye konuştu.
“Birlik ve beraberliğimize yapılmış bir saldırı”

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da, yapılan saldırı ile ilgili, “Son derece çirkin bir saldırı, kınıyoruz. Yapılmaya çalışan, 7 Ağustos’ta Yenikapı’daki tabloyu parçalamaya çalışmaktır.

Siyasi partilerle, meslek odalarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, orduyla, polisle tek yürek olan Türkiye’yi ayrıştırma noktasında yapılan bir saldırı. Gelmiş geçmiş olsun. Türk siyasetine yapılan bu terörize saldırı, birlik ve beraberliğimize yapılmış bir saldırıdır” ifadelerini kullandı.

“Saldırı hepimizi üzmüştür”
Editör: TE Bilişim