Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı
Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri torbacı tabir edilen uyuşturucu tacirlerinin, Gaziantep ve İslahiye’den getirdikleri esrarı Kahramanmaraş’ta piyasaya sürmeye hazırlandıklarını belirledi.
Bunun üzerine harekete geçen polis, 7 Şubat’ta Kahramanmaraş’a gelen bir yolcu otobüsünü Adana yolunda durdurdu. Otobüste yapılan aramada İ.Ş. (42) 5 kilogram esrar maddesiyle birlikte yakalandı. Aynı güzergahta yapılan bir diğer operasyonda, uyuşturucu sevkiyatında kullanılan 2 otomobil yine şehre girmeden durduruldu. Operasyonda A.N. (33), H.N. (47), H.K. (42), İ.D. (71) ve B.C. (68) gözaltına alınırken, araçta ve zanlıların evlerinde yapılan aramalarda 24 kilogram esrar ve 71 kök Hint Keneviri ele geçirildi.
7 Şubat’ta gerçekleştirilen operasyonda yakalanan İ.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, emniyetteki işlemleri tamamlanan diğer 5 zanlı bu gün adliyeye sevk edildi. Kahramanmaraş halkının ve gençlerin uyuşturucudan uzak tutulması için zehir tacirleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.

Editör: TE Bilişim