Seçim Rekabeti Dijital Pazarlamaya Yansıdı: Son 30 Günde 500 Milyon TL Seçim Rekabeti Dijital Pazarlamaya Yansıdı: Son 30 Günde 500 Milyon TL
Mardin’in Derik ilçesinde dün öğle saatlerinde kaymakamlık binasına roket atarlı saldırı düzenlenmiş, saldırıda ilçeye kayyum belediye başkanı olarak da atanan Derik  Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk ile birlikte 4 kişi yaralanmıştı.

35 yaşındaki Kaymakam Safitürk, doktorların tüm çabasına karşın bu sabah saat 07.46’da şehit oldu.

Kaymakam Safitürk’ün cenazesi otopsi için morga konuldu.  Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün cenazesi, işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Sakarya’ya gönderilecek.





1981 Sakarya Geyve doğumlu olan Safitürk, 2004 yılında Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Ulaştırma Bakanlığı Savunma sekreterliğinde memur olarak göreve başlayan Safitürk Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki uzman yardımcılığının ardından 2009 yılında Kastamonu Küre Kaymakam vekili olarak atandı.

2011 ile 2013 yıllara arasında Bolu Kıbrıscık Kaymakamı, 2013 ile 2015 yılları arasında ise Bingöl Kiğı Kaymakamı olarak görev yaptı.

Safitürk 2015 yılından bu yana Derik Kaymakamı olarak görev yapıyordu. Genç kaymakam KHK ile Eylül ayında ilçe belediyesine de ‘kayyum başkan’ olarak atanmıştı.
Editör: TE Bilişim