Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
 İddiaya göre, TBB (Türkiye Barolar Birliği) Başkanı Metin Feyzioğlu ile eşi Birgül Feyzioğlu, Ankara 10. Aile Mahkemesi'nde görülen davada tek celsede boşandı. 23 yıllık evliliklerinden 2 kız çocuğu bulunan çiftin 16 yaşında olan küçük kızlarının velayetini ise mahkeme Birgül Feyzioğlu'na verdi.  
 
FEYZİOĞLU'NDAN AYRILIK AÇIKLAMASI
 
Feyzioğlu'nun ayrılık açıklaması ise şöyle:
 
"Eşim Birgül Feyzioğlu ile Nisan ayında, kızlarımızın da görüşlerini alarak, evlilik birliğimizi sonlandırmış bulunuyoruz.
Birgül Hanımefendi, avukatlık ortağım, çocuklarımın annesi, dert ortağım, canımdan aziz bildiğim can yoldaşım, daima kutsallarımın en başında olmuştur ve nefes aldığım sürece öyle de olacaktır.
 
Kendisine 28 yıllık dostluğumuzda "beni ben yaptığı ve yapmaya devam edeceği" ve hiçbir eşin dayanması kolay kolay mümkün olmayan insan üstü çalışma tempoma yıllarca hoşgörü gösterip, bütün mücadelelerimde yanımda yer aldığı için, bir değil bir kaç ömür bile yaşasam ödeyemeyeceğim şükran borcum vardır.
 
Her Türk Ailesi gibi özel hayatını topluma açmaktan haz etmeyen bir aile olarak, bu gelişme hakkında bilgilendikten sonra yalnızca bizi ilgilendiren bu ayrılıkla ilgili ailemizi rencide edici ileri geri yorumlar yapılmamasını rica ederiz. Saygılarımızla."
 
Feyzioğlu, SÖZCÜ Gazetesi'nin evliliğine ilişkin sorularına yanıtlamıştı 
 
Birgül Hanım’a ne zaman aşık oldunuz?
 
Onu ilk gördüğümde aklımdan geçen; “Ben bu kızla evlenirim” oldu. Biz Birgül’le üniversitede, okulun ilk günü tanıştık. Ankara Hukuk 1B’sınıfındaydık ikimiz de. Şimdi ben orada ders veriyorum. Çok iyi arkadaş, yoldaş olduk. Dertleri birlikte sırtladık. 29 Haziran 1991’de evlendik. Ben akademisyen olunca, Birgül’e de teklif geldi. “Aynı fakültede karı-koca birlikte çalışması doğru değil. Bu bizi rakip yapabilir” diyerek o akademisyenliği seçmedi. Avukatlık yapmak ist

Editör: TE Bilişim