Seçim Rekabeti Dijital Pazarlamaya Yansıdı: Son 30 Günde 500 Milyon TL Seçim Rekabeti Dijital Pazarlamaya Yansıdı: Son 30 Günde 500 Milyon TL
Polis tarafından çekilen görüntü ve resimleri görmek istemediklerini belirten zanlılar, “Protesto gösterisinde yer aldık. Cumhurbaşkanına yönelik atılan sloganları aradan zaman geçtiği için hatırlamıyoruz” diyerek ortak ifade verdiler. 

5 İLA 15 YIL ARASINDA HAPİS CEZASI İSTENİYOR 
İzmir 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Cumhurbaşkanına hakaret, kanuna aykırı toplantı ve gösteri yürüyüşleri düzenlemek suçundan 5 ile 15 yıl arasında hapis istenen Gözde S., Gözde D., Ali Öncü Ç., İlker S. ve Eda D.'nin yargılanmasına başlandı. Yapılan ilk duruşmaya avukatları ile birlikte katılan 6 şüpheli yaptıkları ortak savunmada, “Biz Suruç katliamını protesto etmek için internet üzerinde haberleştik. Daha sonra protesto gösterisine katılan grup arasında yer aldık. Yapılan basın açıklamasından sonra polis saldırısına uğradık. Cumhurbaşkanına ve orada atılan sloganları aradan zaman geçtiği için hatırlamıyoruz” dediler. 

POLİSİN ÇEKTİĞİ GÖRÜNTÜLERİ GÖRMEK İSTEMEDİLER 
Yapılan ilk duruşmada mahkeme başkanı, protesto gösterileri sırasında polisin çektiği görüntüleri ve resimleri yargılanan şüphelilere göstermek istedi. Mahkeme başkanını tek tek sorduğu şüphelilerin tümü, dosya içinde yer alan görüntü ve resimleri görmek istemediklerini söylediler. Duruşma, eksik evrakların istenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.
Editör: TE Bilişim