Aşk Psikiyatrik Bir Hastalık Mı? Aşk Psikiyatrik Bir Hastalık Mı?
Van'da depremzede çocuklara gönderilmek üzere Alparslan İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen "14 Şubat Sevgililer Günü, Sevgi Gününe Dönüşsün Projesi" ile toplanan hediyeler Kızılay yetkililerine teslim edildi.  Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, "Türk Kızılayı olarak dünyanın her yerinde meydana gelen afetlere yardımlar gönderdik. Ancak bu kadar anlamlısını, bu kadar güzelini, minik yüreklerin bu kadar anlamlı hediyelerini ilk defa alıyor ve ulaştırıyoruz. Bu, Türk milletindeki yardım duygusunun genetik olduğunun en güzel göstergesidir. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.
Alparslan İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Kırlı ise konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşırken, "Bize bu gurur tablosunu yaşatan ana sınıfı öğrencilerimize ve ana sınıfı öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Daha önce de karne tatilinden önce okulumuz 3-A Sınıfı Van'daki kardeşlerine karne hediyesi göndermişti. Bu tür sosyal sorumluluk projelerini okul olarak her zaman destekliyoruz ve bundan sonrakileri de desteklemeye söz veriyoruz. Okul olarak kurumların bu tür projelerde ortak çalışmalar oluşturmak adına bizlere ulaşmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından, ana sınıfı öğrencilerinin velilerinin yardımıyla topladıkları oyuncaklar Kızılay aracılığıyla Van'a gönderildi.

Editör: TE Bilişim