Kadın başkanlarla neler değişecek? Kadın başkanlarla neler değişecek?
Güler, “yolsuzluk ve rüşvet” operasyonun adli bir işlem olmaktan çıktığını belirterek “Bu bir şantaj operasyonudur. Her şeyin baştan kurgulandığı bir operasyon olmuştur. 41 yıllık meslek hayatımda gayri resmi hiçbir işim olmamıştır.Hançeri başkaları vursaydı. Onlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.
İçişleri Bakanlığı görevini Efkan Ala’ya devreden Muammer Güler, ‘rüşvet ve yolsuzluk’ operasyonu kapsamında hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. Devir-teslim töreninde zaman zaman duygusal anlar yaşayan Güler, kendisine yapılan operasyonun adli bir işlem olmaktan çıktığını ve bir şantaj operasyonuna dönüştüğünü söyledi. Güler, “Hukukun egemen olmasını bekliyorum. Türkiye’de bir kahrı çekilecekse bu kahır biz çekmeye hazırız.” diye konuştu.

BUNLAR TESADÜF DEĞİL
İçişleri Bakanlığına atanan Efkan Ala, görevi Muammer Güler’den devraldı. Yeni İçişleri Bakanı Ala, Türkiye’de gelişmelerin olduğu bir dönemde bazı olayların üst üste gelmesinin tesadüf olmadığını kaydederek “Bundan önce birçok sorunu aştık. Bundan sonra da karşılaşacağımız sorunları aşabilecek kapasiteyiz. Bizim üzüldüğümüz şey milletimize getirilen gereksiz maliyetlerdir. Türkiye gerçekten hak ettiği tarihine yakışır bir büyüme gerçekleştirmiştir. Sorunlarımızı ve problemlerimizi çözeceğiz. Biz sorunları çözecek bir ülke vaat ettik.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim