Feyza Altun Gözaltına Alındı! Feyza Altun Gözaltına Alındı!
“Teşekkür ederim.. Onur duydum.. Ama doğru bulmuyorum”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından resmi açılışı yapılan Bornova Stadı’na isminin verilmesi yolundaki Bornova Belediye Meclisi kararı üzerine kısa bir açıklama yaptı. 

Başkan Aziz Kocaoğlu şunları söyledi: “Başta Sayın Başkan Olgun Atila olmak üzere, Bornova Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarımın oybirliğiyle aldığı bu karar, beni gerçekten onurlandırdı. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ancak hangi tür bir yatırım olursa olsun, görev başındaki bir başkanın ya da bir kamu yöneticisinin isminin kamu bütçesiyle yapılmış yatırımlara verilmesini doğru bulmuyorum. Dolayısıyla, iyi niyetle alındığından en ufak bir kuşku duymadığım bu kararı üzülerek kabul edemeyeceğimi belirtmeliyim. En doğrusu, bu takdiri gelecek kuşaklara bırakmak olacaktır.”

Aynı durum Güzelbahçe’de de yaşanmıştı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2014 yılı Ağustos ayında, Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin “ilçedeki vatandaşların talebiyle” yapımı tamamlanmak üzere olan kültür merkezine ‘Aziz Kocaoğlu’ isminin verilmesi yönündeki kararını da kabul etmemişti.
Editör: TE Bilişim