Ege Bölgesi'nin ihracatı Mart ayında hız kesti Ege Bölgesi'nin ihracatı Mart ayında hız kesti
 Türkiye güne aralarında iş adamlarının ve bakan çocuklarının da olduğu polis gözaltılarıyla başladı. Olay gündemi olduğu kadar sosyal medyayı da salladı. İşte o yorumlar;

Ragıp Savaş: Siz şimdi seçim öncesi filmleri görün Türkiye'de...
Nurgül Yeşilçay: Dün Hakan Şükür istifasıyla başlayan operasyon güçlenerek devam ediyor. Bu değil, bu değil, bu hiç değil! Ne olmuş Ali Ağaoğlu karakola TOKİ mi yapıyormuş?
Erol Köse: Ebru Gündeş’in ergen suratlı tombul kocası da gözaltında, rüşvet vs yolsuzluklar varmış , vay, vay  vay. Hakan Şükür istifası ile başladı maç.
Metin Uca: Emniyeti "açık" bırakırsan silah seni de vuracak biçimde ateş alabilir. Silahı "yanlış" tutarsan ters tepip sana "hizmet" etmeyebilir.
İrfan Değirmenci: 2 bakanın oğlu ve bir kamu bankasının genel müdürü de gözaltına alındı bilgisi geliyor! Bu iş bugüne değil önümüzdeki aylara damga vuracak !
Pelin Batu: Gündem bu kadar karışık ve çirkin olduğundan dönemin maskeli burjuvasını en iyi sorgulayan adama kaçıyorum zaten!
Onur Akay: Yapılan bu operasyon Başbakanı korkutmuş sanki... Benim tahminim operasyon bakanlara kadar gidecek. ‘Cemaat- AKP Raund 2'  vizyonda...
Can Dündar: Bir ülkede iki bakanın oğlu yolsuzluktan gözaltına alınacak, ama medya isim vermemek için kıvrandıkça kıvranacak. Olur mu? İyi ki İnternet var. 
Cüneyt Özdemir: Bu sabah başlayan yolsuzluk operasyonu son 15 yılın en büyük operasyonu. İddialar doğruysa skandal, yalansa daha da büyük skandal olur!
Fatih Portakal: Dershaneden başladı olay nereye kadar geldi.. Nereye gideceğini cok kimse de bilmiyor. Ama eminim bilen birileri var.

Editör: TE Bilişim