Ege Bölgesi'nin ihracatı Mart ayında hız kesti Ege Bölgesi'nin ihracatı Mart ayında hız kesti
Tahir Mahmood’un ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte, Pakistan’ın yurt dışına gönderdiği hastalarının ülkemize yönlendirilmesi, iki ülke arasında ortak çalışmaların yapılması gibi önemli konular konuşuldu.

Davete, Türkiye Sağlık Turizmi Derneği (TSTD) temsilcileri, Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Paç, Lokman Hekim Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Mehmet Altuğ ve Sağlık Bakanı Danışmanı Uzm. Dr. Ayşe Turan katıldı.

TSTD Yönetim Kurulu Başkanı Enginer Birdal, bir araya gelinilen yemek ile ilgili şunları söyledi, “ Pakistan ile Türkiye çok eski dostluklara sahip iki ülke. Şimdi bu dostlukla beraber ülkelerinde şifa arayan hastalarını Türkiye’ye yönlendirmek istiyorlar.

Ülkemizde her geçen gün daha da iyi koşullarda hizmet verilen sağlık turizminin dost ülkelerden de tercih görmesi memnuniyet verici bir gelişmedir. Bizlerde bugün TSTD olarak ülkemizdeki sağlık turizmini tanıtmak, ortak çalışmalar yapmak ve iki ülkenin daha da yakınlaşmasını sağlamak amacıyla burada yemeğe davet edildik. İlerleyen günlerde iki ülkenin dostluğunu başka alanlara taşıyarak daha fazla pekişmesine katkı sağlayacağını umuyoruz.”  
 
Editör: TE Bilişim