Ramazan ayında mutlaka ziyaret edilmesi gereken şehirler Ramazan ayında mutlaka ziyaret edilmesi gereken şehirler
Hürriyet Gazetesi Yazarı İzzet Çapa, bugünkü yazısında, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları kapsamında başlatılan 17 Aralık operasyonunda tutuklanan Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab’ın haftalığının 300 TL olduğunu yazdı. İşte İzzet Çapa’nın o yazısı: “Artık Ebru Gündeş haftada bir saat görebiliyor Reza Zarrab’ı... O da herkes gibi sırasını bekliyor, girişte kadın infaz memurları üstünü didik didik arıyor, manyetik kapıdan geçerken montunu ve ayakkabılarını çıkarıyor, retina taramasından geçiyor. Retina taraması dediğim; biyometrik güvenlik sistemi ile gözün retinasından yapılan kimlik tespiti...
Yani düşündüğümüz gibi, onun yüzüne bakıp ‘Ooo hoşgeldiniz Ebru Hanım, buyurun içeriye’ demiyorlar. Haftada 10 dakikalık telefonla evini arama hakkı verilmiş Zarrab’a. Süre dolunca görüşme otomatik olarak kesiliyormuş.

HAFTALIĞI 300 LİRA

Peki hapishanede ne içiyor, ne yiyor, kaç parayla geçiniyor Zarrab? Haftada sadece 300 lira yatırılabiliyormuş hesabına... Üstelik karantina döneminde o parayı bile alamamış. İşe bakın bir zamanlar milyon dolarlarla oynayan adam, bugün 300 liraya talim ediyor. Hayatın cilvesi işte, ne oldum değil ne olacağım diyeceksin.”
Editör: TE Bilişim