Polatların Tutukluğuna İlişkin Mahkemeden Devam Kararı Polatların Tutukluğuna İlişkin Mahkemeden Devam Kararı
Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği üyeleri, ellerinde "Geçmiş olsun büyük usta" yazılı pankartla Erdoğan'ın evinin bulunduğu Kısıklı'ya geldi. Burada basın açıklaması yapan Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Dereci, "Başbakanımız daha önce de ameliyat oldu. Ancak çok yoğun olduğunu bildiğimiz için geçen sefer gelmemiştik. Hafta başı işe başlayacağını düşündük. O yüzden Cuma çıkışı görebiliriz diye ziyaret edelim dedik. Herkes gibi bizde kendisinin sağlığına duacıyız. Buraya gelip gelmemiz de aslında çok önemli değil. Kendisi bunu yüreğinde hissediyordur. Biz yinede görevimizi yapalım dedik. Bugün nasip oldu. Dün akşam karar verdik, bugün buradayız" dedi.
Daha sonra Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Dereci ve Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şerif Terzi ellerinde çiçekle Erdoğan'ı ziyaret etti. Kısa süren ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Mustafa Sereci, "Başbakanımız bizim buraya geldiğimizden haberdardı. Dışarıdaki arkadaşlara selamlarını iletti. Rahatsızlığından dolayı çok uzun görüşemeyeceğini de belirtti. Cumaya çıkmayacağını da söyledi. Heyecandan çok bir şey konuşamadık" diye konuştu. Dereci, Erdoğan'ın pazar günü Gençlik Kolları'nın kongresine katılacağını söylediğini belirtti.
Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şerif Terzi de, "Dışarıdaki arkadaşlarımızın selamını götürdük. 'Biz sadece geçmiş olsun ziyaretine geldik' dedik. O da herkese selamlarını iletti. İyi olduğunu söyledi" dedi.
Yapılan açıklamaların ardından Erdoğan için, "Rize seninle gurur duyuyor" ve "Üsküdar seninle gurur duyuyor" şeklinde slogan atan Rizeliler, daha sonra Kısıklı'dan ayrıldı.


Editör: TE Bilişim