9 Günlük Bayram Tatili Seyahat Sektörünü Olumlu Etkiledi 9 Günlük Bayram Tatili Seyahat Sektörünü Olumlu Etkiledi
13 MART'TA HİZMET ÜRETMİYORUZ
Sağlık çalışanlarının 1 günlük iş bırakma eylemi başladı. Grev nedeniyle sağlık ocağının kapısından dönen hastalar duruma tepki gösterdi. Sağlıkçılar, taleplerini dile getirmek için 14 Mart Tıp Bayramı öncesi grev yapıyor. Hastaneler ve sağlık ocaklarında başlatılan grev nedeniyle acil servisler dışında hizmet verilmiyor. Doktorların acil olmadığı sürece hastalara müdahale etmeyeceklerini bildirmeleri üzerine, sağlık ocaklarına gelen hastalar da kapıdan geri döndü.
Sağlık ocaklarının camına “13 Mart’ta hizmet üretmiyoruz” yazısı asılması üzerine bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Çocuklarıyla sağlık ocağına gelen aileler ise geri dönmek zorunda kaldı. Greve tepki gösteren vatandaşlar, “Hastaları mağdur etmeye kimsenin hakkı yok. Sonuçta millet mağdur oluyor. Bence yapılan şey yanlış. Gelen herkes geri dönüyor onlara yazık değil mi?” dedi. Bazı vatandaşlar ise “Ne için grev yaptıklarına bakmak sonra yorumlamak gerekir” ifadelerini kullandı.  Öte yandan, bazı eczanelerin ise grev nedeniyle kapalı olduğu gözlendi. 
SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN TABUTLU EYLEM
Türk Sağlık-Sen üyesi sağlık çalışanları, çalışma koşullarının düzeltilmesi talebiyle iş bıraktı.
İbni Sina Hastanesi önünde toplanan sağlık çalışanları, hekime şiddeti protesto amacıyla taşıdıkları tabut ile Sağlık Bakanlığı'na yürüdüler. İş bırakan sağlık çalışanları, çalışma koşullarının düzeltilmesini istedi.  
Editör: TE Bilişim