Romantik Filmleri Neden Seviyoruz? Romantik Filmleri Neden Seviyoruz?
Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan ve yalnız yaşayan Barış Yıldız (27) dün işe gitmedi. Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli arkadaşı İbrahim Güven, her gün Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden kendisine evrak getiren Yıldız'ın dün gelmemesi üzerine meraklandı. Akşam üzeri Barış Yıldız'ın İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'ndeki eve giden Güven, 2 katlı evin balkonuna tırmanarak camı kırıp içeri girdi. Barış Yıldız'ın cesedi ile karşılaşan
İbrahim Güven, olayı polise haber verdi. Evinde is kokusuna rastlanılan Barış Yıldız'ın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği öğrenildi. Yıldız'ın cesedi, otopsi için Gazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yetiştirme yurdunda büyüdüğü öğrenilen Barış Yıldız'ın mesai arkadaşları ve eğitim camiası, ölümüyle gözyaşlarına boğuldular. Çevresinde çok sevilen biri olan Barış Yıldız'ın cenazesi, bugün Büyük Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Editör: TE Bilişim