Polatların Tutukluğuna İlişkin Mahkemeden Devam Kararı Polatların Tutukluğuna İlişkin Mahkemeden Devam Kararı
Ünlü sanatçılar Tamer Karadağlı, Oktay Kaynarca, Demet Akalın ve Gülay Sezer, bu kez emniyet için klip çekti. Trafik güvenliği için çekilen klipte Gülay Sezer'in söylediği şarkı yer alırken, şarkıyla birlikte meydana gelen kazalara ve geride kalan gözü yaşlı ailelere yer veriliyor. Trafikte sürücülerin dikkat etmeleri gereken kuralların anlatıldığı klipte rol alan ünlülerden Tamer Karadağlı, otobüs duraklarında beklerken, otobüse binilirken ve otobüsten inilirken uyulması gereken kuralları anlatıyor ve çoğu kazaların ya sürücü ya da vatandaşların dikkatsizliğinden kaynaklandığını ifade ediyor.
Ünlü manken Demet akalın ise, trafikte alkollü araç kullanmanın ne gibi feci neticeler doğurduğunu anlatıyor. Akalın'ın konuşmasının ardından bir babanın alkollü halde araç kullanırken geri manevra yapıp kendi oğlunu ezdiği görülüyor.
Klipte yer alan kazalardan vatandaşların ders çıkarmasını ve aynı hataya düşmemelerini isteyen Emniyet Genel Müdürlüğü, trafik kazalarını ve kural ihlallerini asgariye indirmek, sürücü, yolcu ve yayaları trafik konusunda bilgilendirmek için böyle bir çalışmaya imza attıklarını açıkladı.

Editör: TE Bilişim