Aşk Psikiyatrik Bir Hastalık Mı? Aşk Psikiyatrik Bir Hastalık Mı?
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise dernek üyelerinin sosyal haklarını korumak için mücadele ettiklerini ifa ederek, sorunlarının çözümü noktasında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'dan çok büyük destek aldıklarını söyledi. Kumartaşlı, dernek tarafından dağıtılan şehitler takvimine verdiği desteklerden dolayı da Başkan Çoban'a teşekkür etti.
Son zamanlarda, şehit aileleri ve gazilerin üzerinden insanların duyguları ile oynayan istismarcılara karşı mücadele vermek zorunda kaldıklarını belirten Kumartaşlı, Afyonkarahisar halkından bu tür istismarcılara karşı uyanık olmalarını istedi. Dernek olarak, hiç kimseden ya da hiçbir kurumdan para talep etmediklerini dile getiren Kumartaşlı, sorunları olduğu zaman ilgili mercilere ilettiklerini ifade etti. İ
Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ise şehit aileleri ve gazilerin olduğu gibi engelli bireylerin de istismar edildiğini belirtti. Engelliler Meclisi'nin dergi ve gazete gibi yayınlarını olmadığını dile getiren Yurt, ancak bazı kişilerin, bu tür yayınlarla sözde engelli bireylere yardım toplamak amacıyla para topladıklarını söyledi.
Ziyaret sonunda, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı tarafından Kent Konseyi Yürütme Kurulu Gökhan Güzeltaş'a ziyaret anısına bir plaket takdim edildi. Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir ise İsmail Kumartaşlı'ya bir hediye takdim ederek, ziyaretçi defterine düşüncelerini yazdı.


Editör: TE Bilişim