Bir Dilencinin Üzerinden 15.075 TL Çıktı. Bir Dilencinin Üzerinden 15.075 TL Çıktı.
Kemer'de özel bir lisede son sınıfta öğrenim görmekte olan Alexandr A. (17), aynı sınıfta okuduğu kız arkadaşının kendisini terk etmesi üzerine bunalıma girdi. Alexandr A., sabah saatlerinde sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında önce "Sizce ben şizofren miyim" diye sordu. Soruyu şaka sanan arkadaşları "Hayır, değilsin" yazarak ve şaka yollu yanıtlar verdi. Alexandr A., biraz sonra "İntihar etmek için güzel bir gün" yazdı.
Bu mesaj sayfasında dururken okuluna giden Alexandr, iddiaya göre kız arkadaşıyla barışma umudunu kaybedince, saat 18.00 sıralarında evine gelerek, sosyal paylaşım sitesine bu kez "1 saat sonra ölecek olsanız bana ne söylerdiniz" yazdı ve evdeki av tüfeğini alarak banyoya geçti. Banyoda tüfeği boğazına dayayarak ateşleyen Alexandr A., olay yerinde hayatını kaybetti. Komşuların silah seslerini duyması ve haber vermesi üzerine eve koşan doktor baba T.Ö., kanlar içindeki oğluna müdahale etti fakat onu hayata döndüremedi.
Olay yerine gelen jandarma ekibi güvenlik tedbiri alırken, Kemer Cumhuriyet Savcılığı yetkilileri inceleme yaptı. Alexandr A.'nın cenazesi, Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Alexandr A.'nın ölümü, ailesi, okul arkadaşları ve öğretmenleri arasında büyük üzüntüye sebep oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Editör: TE Bilişim