Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor

Survivor 2016'da elenen isimler dün belli oldu. Büyük finale kalan Serkay ve yarı final koltuğuna oturan Atakan’dan sonra Damla, Nagihan ve Semih konseye kaldı. Survivor'da büyük final öncesi dün akşam yapılan konseyde 2 yarışmacı adadan ayrıldı. SMS sonuçlarına göre Survivor'dan elenen isimler Nagihan ve Semih Öztürk oldu. Survivor'dan elenen yarışmacılar büyük şok yaşadı. Survivor'da Nagihan’ın ardından Semih elendi ve Damla ikinci yarı finalist oldu. 

Survivor'dan elenen Nagihan, yaşadığı şoku şu cümlelerle ifade etti: ' Üzgünüm. Benim için her şey hayal kırıklığı. Hayatta olan da burada olan da. Şu anda şoktayım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İyi bir deneyim oldu benim için. Hayırlısı buymuş. Keşke finali görebilseydim, keşke şampiyon olabilseydim. Arkadaşlara başarılar diliyorum' dedi.

SURVİVOR'DA YARI FİNALE KALAN İKİNCİ İSİM DAMLA OLDU
Survivor 2016'da Nagihan'dan sonra elenen isim Semih oldu. Damla yarı finalde Atakan ile final mücadelesi yapacak. SMS oylamasından sonra konuşan Damla 'İnanılmaz mutluyum, herkese çok teşekkür ederim' dedi.
Editör: TE Bilişim