Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Olayın ardından kaçan Şahin K. sabah saatlerinde polise teslim oldu.İfadesi alınan Şahin K., adliyeye sevk edildi. Olay anında aynı araçta bulunan Hüsne Aslan'ın kardeşi Cennet A., Şahin K.'nın kardeşinin aşağı inmek için adımını attığı sırada saçından tutarak aracı hareket ettiğini ve araçla birlikte 25-30 metre sürüklenen kardeşinin aracın altına girdiğini ileri sürdü.
Olay önceki gün geceyarısı meydana geldi. İddiaya göre Antalya’da garsonluk yapan 23 yaşındaki Hüsne Aslan, kız kardeşi Cennet A., (19) ve erkek arkadaşı Şahin K. ile birlikte Kaleiçi’nde bulunan bir türkü evine eğlenmeye gitti. Şahin K., iddiaya göre bar çıkışında Hüsne Aslan ve kız kardeşini eve götürmeyip başka bir yere gitmeyi teklif etti. Kız kardeşler ise buna karşı çıkarak Şahin K.'dan kendilerini evlerine bırakmasını istedi. Bu olayın üzerine Şahin K, ile Hüsne Aslan, araç içinde tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Şahin K., arabanın içinde Hüsne Aslan’ı darp etmeye başladı. Olayın yaşandığı anda aracın arka koltuğunda bulunan Cennet Aslan araçtan kendini atarak çevredekilerden yardım istedi. Ön koltukta bulunan Hüsne Aslan da kardeşinin ardından arabadan inmek istedi. Ayaklarını dışarı çıkaran Aslan, araç içerisinde bulunan çantasını almak istediği esnada otomobilin ön koltuğuna doğru eğildiğinde, Koçar genç kızın saçlarından tutarak aracı hareket ettirmeye başladı. Otomobiliyle genç kızı yaklaşık 25-50 metre kadar sürükleyen Şahin Koçar daha sonra Hüsne Aslan’ı dışarı doğru ittirerek araçtan aşağıya attı. Bu sırada Şahin K.'nin kullandığı araç yere düşen Aslan’ın üzerinden geçti. Olayın ardından Şahin K., hızla uzaklaşarak kaçtı. Ağır yaralanan Hüsne Aslan ise, vatandaşların çağırdığı ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Aslan yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Hüsne Aslan’ın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, ölünedeninin ise yapılacak otopsinin ardından belirleneceği ifade edildi.
Öte yandan genç kadını sürükledikten sonra olay yerinden kaçan Şahin K., sabah saatlerinde polise teslim oldu. İfadesinde olayın trafik kazası olduğunu öne süren Şahin K., tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.
“ABLAMA ARABANIN İÇİNDE VURMAYA BAŞLADI”
Aracın içinde arka koltukta bulunan ve ablasını gözleri önünde kaybeden kız kardeş Cennet A. ise olayı şu şekilde anlattı:
“Kardeşim ve arkadaşım üçümüz birlikteydik. Daha sonra kardeşimin arkadaşı bizi eve bırakmak için ikna etti. Daha sonra arabaya bindik. Ablamın arkadaşı bizi başka bir yere götürmek istedi. Ablamda karşı çıktı. Marketin oraya gelince de durdu ve daha sonra Şahin denilen kişi ablama vurmaya başladı. Ben kendimi zor dışarıya attım. Ablamı kurtarmaları için etrafa bağırdım ama kimse yardım etmedi. Ablam araçtan çıkmak ayaklarını dışarı çıkardı. Bu sırada saçından tutu ve araç hareket etti. 20-25 metre kadar sürüklendi. Sonra ablamı dışarı attı. Kapıyı kapatıp gaza basarak kaçıp gitti. "
“OLAY TRAFİK KAZASI DEĞİL CİNAYET”
Olayın trafik kazası olmadığını dile getiren Cennet A., bunun resmen cinayet olduğunu ileri sürdü. Cennet Aslan, “ Bizzat ben yaşadım hatta şahitlerim bile var. Bunun peşini ailem ve ben asla bırakmayacağız. Ne olursa olsun bu kaza değil hele hele trafik kazası hiç değil. Bu resmen bir cinayet” dedi. 

Editör: TE Bilişim