Yaşlıları hedef alan 10 dolandırıcılık yöntemi Yaşlıları hedef alan 10 dolandırıcılık yöntemi
Türkiye’nin 20 şehrindeki 33 noktaya gidecek olan Akılalmaz Lezzet Tırı Tavuk Dünyası’nın ödüllü lezzetleri ve birbirinden eğlenceli aktiviteleriyle
 
katılımcılara unutulmaz anlar yaşatıyor.
 
 
 
Sahip olduğu konseptle yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, düzenlediği çeşitli etkinliklerle, vazgeçilmez lezzetlerini daha geniş kitlelerle de buluşturmaya devam ediyor.
 
2017 yılının sonunda İstanbul ve Bursa’da 15 binden fazla kişiye gizli reçetelerle hazırlanmış ödüllü lezzetlerini Akılalmaz Lezzet Tırı ile tattıran Tavuk Dünyası, şimdi de Türkiye’nin 20 şehrini kapsayan yeni bir tura başladı.
 
 
 
Bu yılki turuna başkent Ankara’dan başlayan Akılalmaz Lezzet Tırı, Ankaralı konuklarını ağırladıktan sonra rotasını İzmir’e çevirdi. Ankara ve İzmir’deki etkinliklere yoğun ilgi gösteren katılımcılar, Tavuk Dünyası’nın uluslararası ödüle sahip Kekiklim, Şefin Tavası ve Közlüce ürünleriyle birlikte Biberiyem ve Chili Lokumu lezzetlerini de deniyorlar. Tavuk Dünyası hem bu seçkin ürünleri hem de özel yapım makarnalarıyla lezzet severlerden tam not alıyor.
 
 
 
Gittiği şehirlerde konuklarını ödüllü lezzetlerinin yanı sıra birbirinden eğlenceli ve sürprizlerle dolu farklı birçok aktivitelerle de ağırlayan Akılalmaz Lezzet Tırı; 14 Mayıs’a kadar Adana, Afyon, Antalya, Balıkesir, Bolu, Çanakkale, Denizli, Edirne, Eskişehir, Isparta, İstanbul, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Sakarya, Samsun ve Sivas’ı ziyaret edecek. Akılalmaz Lezzet Tırı Türkiye Turu boyunca 100 binden fazla kişiye Tavuk Dünyası, lezzetlerini sürprizlerle dolu eğlenceli bir atmosferde deneyimletecek.
 
 
 
Akılalmaz Lezzet Tırı üniversitelileri de bekliyor
 
İzmir’de İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nde öğrencileri ağırlayan Akılalmaz Lezzet Tırı’nın bundan sonraki üniversite durakları arasında ise Afyon Kocatepe Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, On Dokuz Mayıs Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Yeditepe Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi bulunuyor.
 
 
 
Editör: TE Bilişim