Tolga Güleryüz’ün İsmi Çiğli’de Yaşayacak Tolga Güleryüz’ün İsmi Çiğli’de Yaşayacak
Kahveci, babasının yüzünün nakledildiği Acar ile ilk karşılaşmasında, "Çok yakışıklı olmuşsunuz. Sizi çok beğendim" dedi.
Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşen Ahmet Kaya'nın yüzünün nakledildiği Uğur Acar ile Kaya'nın kızı Leyla Kahveci'nin bir araya geldiği hastane ziyaretine ilişkin görüntüler, Akdeniz Üniversitesi tarafından basın mensuplarına dağıtıldı. Leyla Kahveci'nin odaya giriş anı ve tokalaşmasıyla başlayan görüntüde Uğur Acar, Kahveci'yi "Hoş geldiniz" diyerek karşıladı. Kahveci'nin "Nasılsın?" sorusuna Acar, "İyiyim, teşekkür ederim" cevabını verdi. Leyla Kahveci'nin "Çok yakışlı olmuşsunuz. Çok beğendim sizi" dediği
karşılaşmada Acar da, "Allah razı olsun" diye karşılık verdi.
Kamerayı kullanan Leyla Kahveci'nin eşi Gökay Kahveci de, "İyice iyileş, ayağa kalk da halı sahaya gidelim seninle. Antalya'da yaşıyoruz zaten. Sürekli görüşürüz" dedi. Gökay Kahveci, daha sonra Uğur'dan zafer işareti yapmasını isteyince Uğur'la birlikte eşi Leyla da işaret yaptı.
Görüntülerde operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan'ın Uğur Acar'ın durumuyla ilgili Leyla Kahveci'ye bilgi vermesi de yer aldı.


Editör: TE Bilişim