Turabi Survivor'a Veda Etti Turabi Survivor'a Veda Etti
Antalya'nın Kemer ilçesinde ikamet eden Celal Kemer (64) ve Mazlum Kemer (64) çiftinin 17 yaşındaki kızları Gülbahar Kemer'in 3 günlükken sobadan gelen bir kıvılcım sonucu yüzünün tamamı yandı. İlk ameliyatı Almanya'da yapılan Gülbahar, Türkiye'de de birkaç kez ameliyat geçirdi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Uğur Acar'a yapılan yüz naklinden sonra umutlanan Gülbahar medyada çıkan haberleri takip ettikten sonra ailesinden aynı doktora götürmelerini istedi. Almanya'nın Hagen Üniversitesinde burun ameliyatı geçirdiğini söyleyen Gülbahar Kemer, "Burnum da Uğur'un burnu gibiydi, ameliyat oldum. Ondan sonra ameliyatlarım yarım kaldı, birkaç sene daha geçti, Türkiye'de bu ameliyata ruhsat verildikten sonra yapmak kararı verdik" dedi.
Yüzündeki yanıklardan dolayı arkadaşları arasında bir sorun yaşamadığını belirten Gülbahar, kendisini ameliyata tamamen hazır hissettiğini söyledi. Anne sütü emmeden sobadan gelen bir kıvılcım sonucu kızının yüzünün yandığını kaydeden baba Celal Kemer, şöyle konuştu: "Bu sabah geldik, başvuru yaptık, bizimle görüşecekler. Kızımın çevresindeki arkadaşları evlenirken, düğün yaparken o da kötü oluyor, acaba benim sonum ne olacak diye düşünüyor."
Anne Mazlum Kemer ise Türk halkının duyarlı olduğunu belirterek "İnşallah böyle bir bağış yaparlar, Gülbahar'ın gençliği, güzelliği geri gelir. Kızımın yüzünün düzelmesini istiyorum" diye konuştu.


Editör: TE Bilişim