Ege Bölgesi'nin ihracatı Mart ayında hız kesti Ege Bölgesi'nin ihracatı Mart ayında hız kesti
Zirvenin açılış konuşmasını yapan Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Güneş, 101 yıllık  Karaca’nın geleceğine atılan emin ve kararlı adımları paylaşmak üzere bir araya geldiklerini vurguladı.

Karaca Genel Müdürü Cihat Özbekli 2016 yılından itibaren  “Karaca olarak hedefimiz her zaman yüksek ürün, marka ve müşteri memnuniyetini optimum fiyat ile müşterilerimize sunmak oldu. Sektörde sıkça gördüğümüz düşük fiyat sloganları ile piyasada var olmaya hiçbir zaman çalışmadık, bundan sonra da marka duruşumuzu sürdürmeye devam edeceğiz”
Etkinlikte my.karaca Platformu’nun da duyurusunu yapan Özbekli, 1 Nisan 2018 itibariyle tKaraca çalışanlarının kullanmaya başlayacağı platform, çalışanlara mobil üzerinden süreçleri ve perakende metriklerini takip edebilme imkanı sunacak. Aynı platform içinde yer alan “Skortkart” yöneticilere kendi performanslarını değerlendirme imkanı verirken, “Karaca Play” çalışanlara mobil üzerinden sürekli yeni içerikli eğitimler sunacak.

Karaca Girişim Zirvesi’nde müşterileri daha yakından tanımak ve takip etmek için ısı teknolojisinden yararlandıklarını aktaran Karaca Pazarlama Müdürü Özgür Saraç 
Karaca’nın kartsız sadakat programı “Karaca.club” hakkında da bilgi verdi.
Zirvede ayrıca Karaca İnsan Kaynakları Müdürü Uğur Aksoy, perakende sektöründeki başarının sırrının eğitimden geçtiğine dikkat çekerek, Karaca’nın bu alandaki yeni yatırımlarını konuklara aktardı.



Karaca Perakende Mağazacılık Grup Müdürü Azad Gün ise perakende ekosistemi üzerindeki değerlendirmeleri paylaştı.
Ünlü koreograf Asil Çağıl koreografisiyle  yapılan defilede Sema Şimşek, Tuğçe Sarıkaya, Yasemin Yeniay, Marina Federenko, Metehan Sancaktar, Kaan Akıncı, Fırat Tepe, Emre Aydın, Taha Şahin, Emre Yıldırım  podyuma çıktı.

Tropikal kaçış , Adrenalin gezisi , Lüks rota , outdoor yolculuk adlı dört ana temadan oluşan Karaca’nın Seyyah adlı 2018 yaz koleksiyonunda  rahatlık ve şıklığın ön plandaydı. Seyahat eden yolcu ruhuna uyumlu bej, haki, doğal toprak tonları , uçuk pembe , sarı , turkuaz , deniz mavisi ,kırmızı , beyaz , pembe , indigo , açık gri , gri melanj renklerden oluşan koleksiyonda ayrıca Karaca’nın business koleksiyonuna da yer verildi.
 
 
Editör: TE Bilişim