Baba Haberleri

baba haberleri ve güncel baba gelişmeleri, baba ile ilgili tüm video, baba fotoğrafları ve baba haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


GENEL

2 aylık bebeğini acımasızca döven ZALİM babaya 10 yıl hapis cezası verildi.

Bursa haberleri

Bursa’da eve kilitlenip aç ve susuz bırakıldığı iddia edilen yaşlı adam, polis ve mahalle muhtarı sayesinde kurtuldu.

Ankara haberleri

Ankara’da cinnet getiren baba, eşini ve çocuklarını vurduktan sonra intihar etti.

GENEL

Günümüzde, '2 yaş sendromu' olarak adlandırılan durum, çocukların çoğunda görülüyor.

Kayseri haberleri

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kemal Koçyiğit’in babası Mustafa Koçyiğit, oğlunun Kartal Şehitliğindeki kabri başında intihar etmek istedi.

Manisa haberleri

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde akşam saat 21.30 sıralarında bir şahıs alacak-verecek nedeniyle bir baba ve oğulu bıçakladı.

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde bir kişi, eşiyle tartıştıktan sonra ağlayan 8 aylık bebeğini boğazından tutup duvara vurduğu iddia edildi.

İZMİR HABER

İzmir’de, yeni yılın ilk dakikalarında maganda kurşunu ile ağır yaralanan 11 yaşındaki Arif Dallı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

MAGAZİN

Ahıska Türklerinin çile dolu 2. Dünya Savaşı’nda Rus ordusu için savaşan Milas Selimov, kimliksiz bir şekilde Bursa’da hayatta kalma mücadelesi...

SAĞLIK

On yılı aşkın süredir bitkisel hayatta olan Kanadalı hasta Scott Routley bilim adamlarına "acı içinde olmadığı" mesajını iletmeyi başardı.