Beşiktaş resimleri Haberleri

beşiktaş resimleri haberleri ve güncel beşiktaş resimleri gelişmeleri, beşiktaş resimleri ile ilgili tüm video, beşiktaş resimleri fotoğrafları ve beşiktaş resimleri haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


SPOR

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, Beşiktaş’ı ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

SPOR

Süper Toto Süper Lig 30. hafta maçında Beşiktaş Gaziantepspor ile 1 - 1 berabere kalarak liderliği Galatasaray'a kaptırdı.

SPOR

Lider Beşiktaş Deplasmanda karşılaştığı eskişehirspor'a 1 - 0 yenilerek büyük bir yara aldı. Bu sonuçla Galatasaray'ın ardından 2. liğe geriledi.

SPOR

Temsilcimiz Beşiktaş Uefa Avrupa Ligi C gurubunda deplasmanda Asteras ile 2 - 2 berabere kalarak guruptan çıkmayı garantiledi.

SPOR

Beşiktaş UEFA Avrupa ligi 4. maçında Partizanı konuk etti. Siyah Beyazlı temsilcimiz Demba Ba'nın 2 golü ile maçı 2 -...

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, kendi evinde Akhisar Belediyespor'u konuk etti. Mücadele Beşiktaş'ın 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

SPOR

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında kendi evinde Medical Park Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadele golsüz beraberlikle sona erdi.

SPOR

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş, Gaziantepspor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

SPOR

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş, kendi evinde Elazığspor’u 4-1 mağlup etti.

İZMİR HABER

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Kasımpaşa, kendi evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

SPOR

Beşiktaş Kulübü, İtalyan futbolcu Matteo Ferrari'nin tazminatıyla ile ilgili olarak ödenecek rakamı açıkladı.

SPOR

Beşiktaş, Avusturya kampının ikinci etabına Seefeld'de yaptığı antrenman ile başladı.

SPOR

Beşiktaş Kulübü, başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz’ın sözleşmesinin karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildiğini açıkladı.

SPOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Bucasporlu Emre Güral ve Berkay Samancı'yı transfer etmek için İzmir kulübüyle görüşmelere başladı.

SPOR

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun son haftasında Beşiktaş, Trabzonspor’u Fi-Yapı İnönü Stadı’nda ağırladı. Müsabaka ikinci yarıda bulunan karşılıklı goller...

SPOR

Beşiktaş, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 5. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

SPOR

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. haftasında Beşiktaş, ceza sahası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlarının tribünlerde olduğu maçta Fenerbahçe'yi...

SPOR

Spor Toto Süper Final'in 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Maçın hakemi Halis Özkahya, karşılaşmada toplam 13...

SPOR

Spor Toto Süper Final'de bu hafta Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta futbolcular bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getirdi.

SPOR

Beşiktaş, Spor Toto Süper Final’in ilk haftasında yarın oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi.

SPOR

Beşiktaş, Süper Final’de Galatasaray ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.