Elektrik kesintisi Haberleri

elektrik kesintisi haberleri ve güncel elektrik kesintisi gelişmeleri, elektrik kesintisi ile ilgili tüm video, elektrik kesintisi fotoğrafları ve elektrik kesintisi haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


İZMİR HABER

Bu ilçelerde oturanlar dikkat !

GÜNDEM

30, 31 Mart ve 1 Nisan 2017 tarihinde planlı yapılacak elektrik kesintisi saatleri ve kesinti yerleri aşağıda belirtilmiştir.

GÜNDEM

16,17 ve 18 mart tarihlerinde İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak ilçe ve mahalleler aşağıda verilmiştir.

İzmir haberleri

26, 27, 28, ve 29 Haziran 2016 tarihlerinde Gediz elektrik tarafından bakım ve onarım çalışması yapılacağı için elektrik kesintisi yaşanacak...

TEKNOLOJİ

12 - 13 .05.2016 Tarihinde GDZ Elektrik Dağıtım AŞ. Altyapı çalışmaları nedeniyle Bildirimli Elektrik kesintileri yapacaktır.

İZMİR HABER

İzmir'de bildirimli elektrik kesintisi...

İZMİR HABER

İzmr Gediz A.Ş tarafından bildirilen bilgilere göre 11,12,13 ve 14 Ekim tarihlerinde İzmir'de elektrik kesintisi yapılacak yer ve saatleri aşağıda...

İZMİR HABER

Gediz elektrik A.Ş'den yapılan bildiriye göre 10,11,12,12 nisan 2015 tarihlerinde İzmir'in ilçe ve mahallelerinde bildirimli elektrik kesintisi yaşanacaktır.

İZMİR HABER

İzmir’de, elektriklerin kesilmesiyle metro yolda kaldı.

İZMİR HABER

Elektrik kesintisi tüm Türkiye gibi İzmir'i de felç etti. İzmir'de adeta hayat durdu.

İZMİR HABER

İzmir de elektrik kesintisi yapılacaktır.

İZMİR HABER

GEDİZ TEDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle bildirimli elektrik kesintileri yapılacaktır.

İZMİR HABER

19.07.2014 GEDİZ ELEKTRİK DAĞITIM AŞ.

GENEL

GEDİZ Elektrik Dağıtım AŞ., 14 Haziran tarihinde İzmir'in 14 ilçesi'nde planlı elektrik kesintileri uygulanacağını bildirdi.

İZMİR HABER

23-24, 25,26, 27.03.2014 Tarihlerinde GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle bildirimli elektrik kesinti listesi aşağıdadır.

GENEL

Elektrik kesintisi olmadığı halde faturalara yansıyan ‘kapama-açma’ bedeli vatandaşların tepkisini çekiyor.

GENEL

Özelleşme sonrası abonelerine eski borçlarını ödeyebilmeleri için faiz affı dahil bir çok kolaylık sağlayan Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ)...

İZMİR HABER

03.10.2013 GEDİZ ELEKTRİK DAĞITIM AŞ BORNOVA;

İZMİR HABER

21.09.2013 Tarihlerinde GEDİZ TEDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle bildirimli elektrik kesinti listesi ektedir.

İZMİR HABER

İzmir'de nerelerde elektrik kesintisi yapılacak ?

İZMİR HABER

İşte 'programlı elektrik kesintilerinin' adres ve saatlere göre listesi

İZMİR HABER

Gediz Elektrik Dağıtımı Şirketi tarafından yapılan yazılı açıklamada 12-13 Şubat 2013 tarihleri arasında kentin çeşitli ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Düzce haberleri

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Düzce Dağıtım Hatları Başmühendisliği tarafından Düzce’de tesis, bakım onarım ve TEİAŞ çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi...

İZMİR HABER

Gediz Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan yazılı açıklama da kentin çeşitli ilçe, cadde, mahalle ve sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

İZMİR HABER

Gediz elektrik dağıtım şirketi kentin çeşitli ilçe cadde ve mahallelerinde 14-15 şubat 2012 tarihleri arasında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle...