Gökhan gönül Haberleri

gökhan gönül haberleri ve güncel gökhan gönül gelişmeleri, gökhan gönül ile ilgili tüm video, gökhan gönül fotoğrafları ve gökhan gönül haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


SPOR
SPOR

Fenerbahçe Kulübü, doping ihlali olmadığından dolayı Gökhan Gönül'ün hakkında disiplin sevki yapılmasına gerek görülmediğini açıkladı.

SPOR

Fenerbahçe'nin tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Gönül'ün doping kullandığı yönündeki iddialar üzerine sarı-lacivertli kulüp açıklama yaptı.

SPOR

A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe’nin önemli oyuncularından Gökhan Gönül, hakkında çıkan sakatlık haberlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

SPOR

Fenerbahçeli oyuncu Gökhan Gönül, Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu ile yaşadıkları tartışmayı anlattı.

SPOR

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Romanya ile karşılaşacak A Milli Takım'da Arda Turan ve Gökhan Gönül, rahatsızlıkları nedeniyle antrenmana çıkamadı.

SPOR

Burak Yılmaz, “Kupayı Trabzonspor ile yakaladığımız ama kaldıramadığımız kupa için de kaldırıyorum” derken, Gökhan Gönül, “Biz kanırta kanırta o şampiyonluğu...

SPOR

Benfica'ya yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Fenerbahçe yurda döndü.