Manisa Haberleri

manisa haberleri ve güncel manisa gelişmeleri, manisa ile ilgili tüm video, manisa fotoğrafları ve manisa haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


SİYASET

CHP Manisa Saruhanlı'da Listelerin Geç Teslim Edilmesinden Dolayı Aday Çıkaramadı.

SPOR

Trendyol 1. Lig’in 23. haftasında Göztepe, konuk ettiği Manisa FK ile 0-0 berabere kaldı.

GENEL

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, iki vatandaş doğal gaz kombi bacasının bağlantısının doğru yapılmaması nedeniyle sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Manisa haberleri

İtalya’nın ünlü Toskana Vadisi’ni fotoğraf sanatçılarının gözünden anlatan “Toskana Vadisi” adlı karma fotoğraf sergisi Manisa Mos- Art Sanat Galerisi’nde sanatseverler...

Manisa haberleri

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Manisa iline yaptığı yatırımlarla ilimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma...

GENEL

Halı Yıkamaya Farklı Bir Bakış: Manisa Halı Yıkama.

Manisa haberleri

Manisa’nın Gördes ve Gölmarmara ilçelerindeki şantiyeleri ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker çalışmaları denetledi. 2019 için Manisalı...

GENEL

Her yıl 1 milyon 534 bin lira kazandıracak.

GENEL

Manisa’nın son dönemde büyük tarım yatırımlarıyla ön plana çıkan ilçeleri Demirci ve Köprübaşı’nda süren 7 baraj ve 2 Gölet projesini...

SİYASET

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bugünü Manisa'ya ayırdı.

Manisa haberleri

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

GENEL

Mezarı başında ölmek istemişti katili çıktı...

GÜNDEM

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yanan bir otomobil içerisinde yanarak öldüğü tahmin edilen ceset bulundu.

EKONOMİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan ‘İhracat Şampiyonları’ listesine 2015 yılında Ege Bölgesi’nden 140 firma girmeyi başardı.

GENEL

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, bir çiftlik evine yapılan baskında çok sayıda sahte içki ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan dört kişi...

SİYASET

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Manisa'da yapacağı bir takım açılışlar için hava yolu ile önce İzmir'e geldi, buradan helikopterle Manisa'ya gitti.

Manisa haberleri

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında örgüte finans sağladıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

Manisa haberleri

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde eşi tarafından üzerine ispirto dökülerek yakılan kadın hayatını kaybetti.

Manisa haberleri

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, incir toplamak üzere dağa çıkan adam, yanmış ve bedeninin yarısı toprağa gömülmüş olarak bulundu.

Manisa haberleri

Manisa'nın Kula ilçesinde her gün binlerce aracın geçtiği İzmir-Ankara D-300 Karayolu üzerindeki refüjde hiçbir güvenlik önlemi almadan çalıştırılan işçiler adeta...

Manisa haberleri

Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde ani fren yapan TIR korku dolu anlar yaşattı.

GENEL

Manisa’nın Akhisar ilçesinde zeytinliklerde bulunan yanmış kadın cesedinin kimliği açıklandı.

Manisa haberleri

Manisa'nın Turgutlu ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada bir TIR şiddetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle devrildi.

Manisa haberleri

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde bir kişi, evde tartıştığı eşine kurşun yağdırdı.

Manisa haberleri

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yıllardır Milli Piyango aracılığıyla vatandaşlara şans dağıtan Halisler Piyangoculuk bir vatandaşın daha yüzünü güldürdü.

Manisa haberleri

Salihli’nin Seyrantepe mahallesinde yaşamını sürdüren Hatice-Ahmet Daşkın çiftinin iki çocuğundan biri olan Yalçın Daşkın (19) evindeki odasında ölü bulundu.

Manisa haberleri

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde henüz 8 yaşında olmasına rağmen 80 kg. ağırlığa ulaşan Cafer Engin'e devlet eli uzandı.

Manisa haberleri

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde, kavşakta iki otomobilin çarpıştı, 4 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

Manisa haberleri

Manisa’nın Salihli ilçesinde trenin altında kalan yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.

SPOR

25 Ağustos Pazartesi günü Manisa'da oynanacak Fenerbahçe ile Galatasaray TFF Süper Kupa müsabakasının biletlerinin satışına başlanmıştır.

Manisa haberleri

Manisa'nın Akhisar ilçesinde tarlasını süren çiftçi, hendeğe düşen traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.

Manisa haberleri

Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs tarihinde yaşanan maden faciasının ardından üretimi durduran diğer maden ocakları gece yarısı yeniden faaliyete başladı.

İZMİR HABER

İzmir Büyükşehir Belediyesi Manisa Soma’da meydana gelen maden kazasında ölenlerin yakınlarına ve yaralananlara destek için tren istasyonlarının tabelalarına ‘Kalpler Somada’...

İZMİR HABER

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin, Soma'da hayatını kaybeden maden işçileri için anma etkinliği düzenlemek isteyen İzmirli işçilere...

İZMİR HABER

Manisa’nın Soma ilçesinde yüzlerce işçinin yaşamını yitirmesine yol açan büyük maden faciası ülke çapında hükümete karşı öfkeye dönüştü!

Manisa haberleri

Soma'daki büyük maden kazası Türkiye'yi acıya boğarken, İzmirli belediye başkanları ve siyasiler de soluğu Soma'da aldı, acılara ortak oldu.

GENEL

201 işçinin ölümü ile yürekleri dağlayan Soma’dan bu sabah 08.45'te alkışlar arasında bir işçi sağ çıkarıldı.

Manisa haberleri

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, cuma namazı çıkışında uğradığı silahlı saldırı sonucu sol bacağından yaralandı.

Manisa haberleri

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 25 Nisan'dan beri kayıp olan 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Umut Zambak'ın cesedi su kuyusunda bulundu.

Manisa haberleri

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir otomobilin Gediz Nehri'ne uçması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Manisa haberleri

Manisa'nın Salihli ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğu ile para karşılığı ilişkiye girdiği iddia edilen 9 kişi tutuklandı.

Manisa haberleri

Manisa’da, bir petshop sahibi, araç fiyatına papağan satıyor. Tam 7 bin TL’lik papağan güzelliği ve fiyatıyla müşterilerin ilgisini çekiyor.

İZMİR HABER

Gördes Baraj suyunu en kısa sürede kente verebilmek için 2 yıl önce Manisa Nuriye’deki 20 milyon liralık yatırımla Sarıkız İçme...

Manisa haberleri

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda, bir işçi servisi kontrolden çıkarak Turgutlu Belediyesi mezarlığına devrildi.

SPOR

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı için İzmir'e geldi.

İZMİR HABER

İzmir'de faaliyet gösteren Konya Hasanşeyhliler Derneği Kadın Kollarına mensup bir grup hanım, Manisa'nın turizm beldelerinden biri olan Spil Dağı'na çıkarken...

Manisa haberleri

Manisa’nın Muradiye beldesi yakınlarında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Manisa haberleri

Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bir deponun çatısına uçtu.

Manisa haberleri

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, hasta taşıyan ambulans ile traktörün çarpışması sonucu bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Manisa haberleri

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı. Kazada ölen bir kadının hamile...

Manisa haberleri

MANİSA'daki Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na (BESYO) giriş için yetenek sınavları başladı.

Manisa haberleri

Manisa’nın Kula ilçesinde meydana gelen kazada facia ucuz atlatıldı.

Manisa haberleri

Manisa’nın Alaşehir İlçesinde dün akşam saatlerinde yağan şiddetli yağmur bazı köy ve bağ alanlarında zarara yol açtı. Gümüşçay köyünde, Kurudere’nin...

Manisa haberleri

Manisa’nın Ahmetli ilçesi yakınlarında bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti,41 kişi de yaralandı.

Manisa haberleri

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı beldesinde bir kişi, husumetlisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Manisa haberleri

Manisa’nın Soma ilçesinde firari asker olduğu iddia edilen bir kişi, pazarcı esnafını bıçaklayarak öldürdü.

Manisa haberleri

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa’da katıldığı iftarda, Mısır’da yaşanan olaylarla ilgili olarak, “Onlara insani yardım göndereceğiz, orada demokrasiye dönülmesi bir...

SPOR

AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeni sezonda daha hızlı futbol oynayan bir takım kimliğine kavuşacaklarını söyledi.

Manisa haberleri

Tarladan dönerken motosikletiyle kaza geçiren ve yoğun bakımda bilinci kapalıyken hemşirelerin her sabah 'bu gün ne kadar güzelsin' diye seslendiği...

Manisa haberleri

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret ederek mahallelilerin sorunlarını dinledi.

Manisa haberleri

Yedinci Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in memleketi Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki heykeli, anıtın yerinin değişeceği gerekçesiyle kaideden söküldü ve hal binası deposuna konuldu.

Manisa haberleri

Manisa’nın Soma ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. Olayda 1 maden işçisi hayatını kaybetti.

Manisa haberleri

Manisa'nın Soma ilçesinde, kamyon ile otomobil çarpıştı, kazada 2 kişi can verdi.

Manisa haberleri

Manisa’nın Soma ilçesinde maden işçilerini taşıyan servis otobüsü, freninin boşalması sonucu yoldan çıktı.