Melih gökçek Haberleri

melih gökçek haberleri ve güncel melih gökçek gelişmeleri, melih gökçek ile ilgili tüm video, melih gökçek fotoğrafları ve melih gökçek haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Beştepede 2 saat süren görüşmesi sona erdi.

Başbakan Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bülent Arınç-Melih Gökçek tartışması konusunda açıklamalarda bulundu.

SİYASET

Gökçek, Twitter hesabı üzerinden yaptığı "Bülent Arınç'a açık mektup" sözleriyle başlayan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

SİYASET

Arınç "Gökçek benim görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir adam değildir." dedi.

SİYASET

Gökçek, Arınç'ın kızı ve damadı Doç. Dr. Ekrem Yeter'in fanatik paralelci olduğunu, Arınç'ın da damadının ve sözünden çıkamadığını ileri sürdü.

Ankara haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından CHP'nin Yalova milletvekili Muharrem İnce'ye mesaj yazdı. Muharrem incenin cevabı ortalığı karıştırdı.

Ankara haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’nin toplu taşıma da kullanılması hedeflenen ilk elektrikli otobüsünü tanıttı.

SİYASET

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankamall bitişiğinde, Akköprü Metro İstasyonu önünde geçici otopark yeri olarak kullanılan alanı “Vandalizm Müzesi” olarak düzenleyecek.

GENEL

Gezi Parkı olaylarında baş aktörünün Sanatçı Mehmet Ali Alabora olduğunu söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Alabora başına gelecekleri...

MAGAZİN

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, mikro blog sitesi twitter’ı bıraktığını açıklamasından 4 saat sonra geri döndü.

Kültür ve Turizm Bakanı olan Ömer Çelik'i tebrik ziyaretleri sürüyor. Bakan Çelik'in bugünkü konukları arasında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve...

MAGAZİN

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Londra'nın simgesi olan 'London Ice'ın benzerini Kızılay'da Güvenpark'a yapacaklarını söyledi