MİLLİ EĞİTİM Haberleri

MİLLİ EĞİTİM haberleri ve güncel MİLLİ EĞİTİM gelişmeleri, MİLLİ EĞİTİM ile ilgili tüm video, MİLLİ EĞİTİM fotoğrafları ve MİLLİ EĞİTİM haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, temel eğitim yönetmeliğinin detaylarını açıkladı. Türkçe ortalaması 70 olmayan öğrencilerin sınıfı geçemeyeceğini söyledi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Tekin, "Okul bazlı olarak gönderdiğimiz bütçe, okullarımızın ihtiyaçlarını belki asgari düzeyde karşılıyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer okulların kapanması, yeni sezon ve deprem bölgesindeki telafi eğitimler ile ilgili flaş bilgiler verdi.

GÜNDEM

Milli eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada; Ramazan bayramı için tatile girecek öğretmenlere 28,29 ve 30 Haziranda da idari izinli sayılacaktır.

Muğla haberleri

Muğla Marmaris Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Kütüphanesi, Toplantı Salonu ve Müzik Odasının iptal edilerek yapılacak tadilatla İmam Hatip Lisesi...

GENEL

Milli Eğitim Bakanlığı, 2013 SBS yerleştirme sonuçlarında ilk 10’a giren öğrencilerin tercih ettikleri okulları açıkladı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Edirne İl Müdürü, ailelerin e-okul sistemi ile çocuğunun hangi okul bölgesine kayıtlı olduğunu görebileceklerini söyledi.

EĞİTİM

Velilerin yüzde 50'sinden fazlasının onayı alınarak belirlenecek.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "SBS ile ilgili sorun 24 saat içinde çözümlendi. Bu konuda endişeye mahal yok" dedi.