Ramazan Haberleri

ramazan haberleri ve güncel ramazan gelişmeleri, ramazan ile ilgili tüm video, ramazan fotoğrafları ve ramazan haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


GENEL

Ramazan ayında ziyaretçi sayıları artan bazı şehirler, bu dönemde özellikle tercih ediliyor.

SAĞLIK

Bir kase çorbadan sonra 15 dakika ara verin!

İZMİR HABER

İzmir Bosna Sancak Derneği Gençlik Kolları Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı

YAŞAM

Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan...

YAŞAM

Ramazan ayı, suç ve yoksulluğa karşı bir kalkan oluşturuyor!

GENEL

Ramazan'a çok az bir süre kala, hazırlıklar sürüyor. Ramazan için hazırlık denince mutfak hazırlığı akla geliyor. Peki, vücudumuzu nasıl hazırlıyoruz?

SAĞLIK

Ramazan süresince yavaşlayan metabolizmanın, bayramda aşırı besin yüklemesine maruz kalması midede hazımsızlık, şişkinlik gibi birçok sağlık sorununa yol açabiliyor.

SAĞLIK

Ramazan’da egzersizin faydası büyük, ama!

SAĞLIK

Oruç tutmak isteyen anne adayları, dikkat! 

SAĞLIK

İşte Baş Ağrılarının En Sık Görülme Nedenleri!

Selçuk Haberleri

Nükhet Hotar Selçuk’ta

SAĞLIK

Ramazan Geliyor geldi derken ilk 10 günü bitmek üzere. Peki Ramazanda oruça nasıl adapte oluruz. Nelere dikkat etmemiz gerekir. İşte...

SAĞLIK

Ramazan ayının olmazsa olmazları arasında çeşit çeşit yapılan yemek ve tatlılar geliyor.

İZMİR HABER
SAĞLIK

İzmir Üniversitesi Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Vedat Göral, reflü ve gastrit hastalarının oruç tutabileceğini söyledi.

SAĞLIK

Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Fatma Baysal Anlattı

GÜNDEM

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Açıkladı.

GENEL

Berat Gecesi ne zamandır, önemi nedir?

İZMİR HABER

Eski Ramazanlar İzmir Optimum Outlet’te yeniden hayat buluyor.

Manisa haberleri

13 Mayıs'ta 301 işçinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan maden faciasının ardından acının merkezi haline gelen Manisa'nın Soma ilçesinde Ramazan'ın ilk...

SAĞLIK

Ramazanlarda oruç açarken çok tüketilen hurmanın aslında yıl boyu tüketilmesi gerektiğini belirten uzmanlar, faydalarının saymakla bitmeyeceğini söylüyor.

SİYASET

Bayram mesajında bölgeye dikkat çekti

YAŞAM

Ramazan ayının son orucu bugün tutuluyor. Yarın bayram kutlanacak. Bayram namazı İstanbul’da 6.50’de, Ankara’da 6.36’da, İzmir’de ise 7.01’de kılınacak.

SAĞLIK

Memorial Kayseri Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Yakup Çatinkaya, bayramda tüketilen aşırı tatlının yol açacağı zararlara karşı uyarılarda bulundu.

SAĞLIK

Uzmanlar, ramazan bayramında şeker, çikolata, baklava ve mide asidini artıran yağlı besinlerden mümkün olduğunca uzak durulması gerektiğine dikkat çekti.

SAĞLIK

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Baş, sonlarına yaklaştığımız Ramazan ayında sağlıklı ve...

GENEL

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ramazan boyunca denetimleri artırdı.

SAĞLIK

İzmir Halk Sağlığı Müdürü Doçent Doktor Mustafa Tözün, Ramazan ayında oruç tutanların en büyük problemlerinden birinin kabızlık olduğunu söyledi.

YAŞAM

Sıcak yaz günlerine denk gelen Ramazan döneminde vücudun hem sıvı hem de enerji kaybettiğini vurgulayan uzmanlar önerilerde bulundu.

SAĞLIK

Ramazan ayının gelmesiyle beslenme önerilerinde bulunan uzmanlar, orucun diyet yerine geçmeyeceğini belirterek, iftar ve sahurda hafif gıdaların tüketilmesini tavsiye ediyor.

İZMİR HABER

İzmir’de, dün akşam bazı bölgelerde ezanın yaklaşık 15 dakika erken okunması sebebiyle birçok vatandaş orucunu erken açarken, sorununun sebebi belli...

Afyon haberleri

Ramazan ayında trafik kazaları dikkatsizlik ve dalgınlıktan dolayı artıyor.

İZMİR HABER

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda görevli Diyetisyen Selda Seçkiner; oruç tutan kişilerin beslenmelerinde yaptığı yanlışlara dikkat çekti.

İZMİR HABER

İzmir Optimum Outlet 11 ayın sultanı Ramazan ayında verdiği iftar yemeğinde kent protokolünü ve İzmir medyasını buluşturdu.

SAĞLIK

Uzmanlar, Ramazan ayında oruç tutmak isteyen diyabet hastalarının iftarla sahur arasında en az 2 litre su içmesi gerektiğini söyledi.

SAĞLIK

Medical Park Gaziantep Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Işıl Turgay Canbolat, Ramazan ayına özel beslenme önerilerinde bulundu.

SAĞLIK

Oruç tutacak anne adayları neler yapmalı ?

Konak Belediyesi Haberleri

Konak Belediyesi ve İzmir Kültür ve Sanatı Geliştirme Derneği işbirliğinde düzenlenen ‘Bir sofra da sen kur’ kampanyası bu yıl da...

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında çalışan işçiler Ramazan’ın ilk sahurunu yerin metrelerce altında yaptı.

DÜNYA

Kuzey Yarım Küre’de yaz aylarına denk gelen Ramazan nedeniyle Türkiye’de yaklaşık 17 saat oruç tutulacak.

SAĞLIK

Op. Dr. Hayri Gültekin, Ramazan ayında günlük alınması gerekeleri açıkladı

Bayraklı Belediyesi Haberleri

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçenin dört biryanındaki 59 camiinin temizlik, bakım ve onarım işlerini göreve geldiği günden itibaren sürdürüyor.

İzmir haberleri

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi üç ayların girmesi ve 16 Mayıs 2013...