Teknoloji Haberleri

teknoloji haberleri ve güncel teknoloji gelişmeleri, teknoloji ile ilgili tüm video, teknoloji fotoğrafları ve teknoloji haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


SİYASET

Deprem bölgesine şu ana kadar 30 milyar TL sanayi teşviği verildiğini ifade eden Kacır, bu desteklerin süreceğini söyledi.

TEKNOLOJİ

Yeşil teknoloji, iklim değişikliğini önlemek için karbondioksit ve diğer sera gazı emisyonlarını azaltmayı amaçlıyor.

TEKNOLOJİ

Amazon, e-ticaret sitesindeki arama bölümüne ChatGPT benzeri bir yapay zeka desteği eklemek için çalışmalara başlamış durumda.

TEKNOLOJİ

WTECH tarafından düzenlenen "Türkiye Teknoloji Buluşmaları" etkinliğinin 86'ıncısı Ankara'da başladı.

TEKNOLOJİ

Kaspersky, insanların modern teknolojilere ve cihazlara karşı tutumları hakkındaki “Dijital Batıl İnançlar” adlı araştırma anketinin sonuçlarını yayınladı.

GENEL

Müşterilerine en iyi, en yeni ve en modern deneyimi yaşatmak için çalışan McDonald’s Türkiye, Sabiha Gökçen Havalimanı restoranlarında son teknoloji...

EKONOMİ

CLPA, İstanbul Bilişim Kongresi ve 3. Endüstri 4.0 Zirvesi’nde endüstriyel haberleşme platformu CC-Link ve robot teknolojilerinin önemini anlattı.

TEKNOLOJİ

Kurumların amblemleri kullanılarak açılan sahte mail adreslerinden gönderilen dosyalardaki virüsler bilgisayarları ele geçiriyor.

GENEL

Akıllı telefon kullanımında Avrupa şampiyonu olan Türkiye’de teknoloji uzmanları, sahte yazılımlar ve mailler aracılığıyla insanların mağdur edildiğini açıkladı.

İZMİR HABER

Turkcell, İstanbul, Samsun ve Şanlıurfa’dan sonra İzmirli tüm teknoloji meraklılarına, 150 Mbps’a varan mobil internet hızını test etme imkanı sunuyor.

TEKNOLOJİ

Kasım ayında piyasaya sürülecek olan PlayStation 4’ile birlikte 33 yeni oyunda satışa çıkacak.

YAŞAM

Teknoloji devi, Gmail hesabı üzerinden e-posta gönderen kullanıcılarının 'iletişimlerinin gizli tutulduğuna dair makul bir beklentisi olmaması gerektiğini' ifade etti.

TEKNOLOJİ

Yakın bir zamanda cüzdan taşımaya gerek kalmayacak. Alışverişe giderken akıllı cep telefonunu götürmek yeterli olacak.

TEKNOLOJİ

Türklerin damak tadında ayrı bir yere sahip olan ve yemeklerin olmazsa olmazı domates salçasını yapmak artık çok kolay hale geldi.

TEKNOLOJİ

Apple, kullanıcı güvenliğini arttırmak için parmak okuyucu biyometrik teknolojiyi geliştiriyor.

Samsun haberleri

Samsun'un Canik İlçe Belediyesi tarafından yapılan ve 20 dönüm alana kurulan Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ile Türkiye'de eşi olmayan "ay-yıldız...

İZMİR HABER

Türk kimya sanayisi için okul olma vasfını koruyan Petkim Ar-Ge ve Teknoloji Müdürlüğü, beş yıllık bir çalışma sonucunda üç proje...

İZMİR HABER

Karıncaları inceleyerek deprem tahmininde bulunan emekli bilgisayar öğretmeni Kadir Sütçü, ABD'nin Houston kentinde beklediği depremin gerçekleştiğini, 6-12 gün içinde Türkiye'de...

GENEL

Teknolojinin hayatımıza getirdiği veba olarak görülen "radyasyon" artık korkulu rüya olmaktan çıktı.

TEKNOLOJİ

Birçok ülkeden bilim adamlarının yaptığı araştırmada, kablosuz telefon ile beyin kanseri arasında herhangi bir bağ olmadığı tespit edildi.