Ziraat türkiye kupası Haberleri

ziraat türkiye kupası haberleri ve güncel ziraat türkiye kupası gelişmeleri, ziraat türkiye kupası ile ilgili tüm video, ziraat türkiye kupası fotoğrafları ve ziraat türkiye kupası haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


SPOR

Kütahyaspor’da Murat Akgül’ün 53. dakikada kullandığı penaltı vuruşunu kaleci Göktuğ Bakırbaş kurtardı.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, İzmir’e geldi.

İZMİR HABER

Ziraat Türkiye Kupası’nda bu akşam Karşıyaka ile oynayacak Galatasaray, İzmir'e geldi.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda 32 takımın mücadele edeceği 8 grupta ilk hafta karşılaşmaları yarın, 16 ve 17 Aralık’ta yapılacak maçlarla başlayacak.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları çekildi. Kupada ilk maçlar 15-16-17 Aralık'ta oynanacak.

SPOR

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında sahasında Bursaspor ile karşılaştı.

SPOR

Fenerbahçe futbol takımını taşıyan otobüse yönelik silahlı saldırı sonrası yapılan kritik toplantıdan Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası...

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Çaykur Rizespor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin bir üst turda karşılaşma ihtimalinin bulunması taraftarları heyecanlandırdı.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda İzmir temsilcisi Altınordu ile Fenerbahçe arasında yarın oynanacak maç için yaklaşık 15 bin bilet satıldı.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası finalinde oynanacak olan Eskişehirspor-Galatasaray maçı, Konya'daki Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak.

SPOR

Grup kuraları Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi’nde çekildi. Gruplar şu şekilde oluştu:

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor'un bir üst tura yükselmesi Fethiye'de...

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur eleme maçında Altınordu’ya penaltı atışlarında 6-5 yenilen Göztepe, tekrar lige odaklandı.

SPOR

Yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali Öncesi Trabzonspor Ve Fenerbahçe Teknik direktör ve takım kaptanları bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Eskişehirspor ile Fenerbahçe Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Bursaspor'u 3-0 yenerek puanını 12'ye yükseltti.

GENEL

PTT 1. Lig takımlarından Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası 3. Kademe maçlarında Sakaryaspor ile kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

İstanbul haberleri

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları kuraları Olimpiyatevi'nde çekildi.

İZMİR HABER

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanması, İzmir'de doyasıya kutlandı.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nın yarı final karşılaşmasında Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de 5 futbolcu maçta yer alamayacak.

SPOR

Ziraat Türkiye kupasi çeyrek final kuraları çekildi.Çeyrek finale kalan tek büyük olan Fenerbahçe kayserispor'la eşleşti.Maçlar tarafsız sahada tek üzerinden maç...

SPOR

Beşiktaş, Perşembe günü Boluspor ile deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.