Dünya’yı  terörden ve teröristlerden, gaddarlıktan  ve vahşetten, zulüm ve illetten kurtarmak, rahmet merhamet yaymak, huzur vermek, yeniden insanlığımızı hatırlamak için gönderilen bir dinin adı nasıl olurda Terör kelimesiyle bir araya getirilir. Buna sebep olanlar yarın Allah’ın huzuruna çıkıp nasıl hesap verecekler.

İslami terör diye bir kelimeyi asla kabul etmiyorum. Kimseye de  zerre kadar hak vermiyorum. Ne İslam adına adam öldürüyorum diyeni tanırım nede bunlar İslami terörist diyeni tanırım. İki kavram da benim inandığım yaşadığım dine yani İSLAM dinine aykırıdır. Alemlere rahmet olarak gönderilen bir peygamberin yaymış olduğu din, Bütün insanlığı ve cinleri 18 bin alemi kapsayan dine kimse terör dini diyemez. Buna sebep olanlar da o dini  öğrenmemiş, o Kuran’ı okumamış, o Resül’ün hayatını rehber edinmemiş zavallılardır.

İslam dinine inanan ve onu bilen bir Müslüman haksız yere   bir İnsan öldürmenin bütün insanları öldürmek olduğunu çok iyi bilir. Onun için Müslüman Allah’ın verdiği canı Allahtan başka kimse alamaz ilkesini en iyi bilen insandır.

Peki Dünya’da Müslüman olmayanlar nasıl bakıyor Müslümanlara…  Burada sorulması gereken asıl soru budur. İslam dinine mensup olanlar bütün  İlahi dinlere ve Peygamberlere iman ederken, İslam dininden olmayanların bu dine bakış açısı nedir. İşte bütün sorun buradan çıkıyor. Onlar ne İslamiyeti bir din, ne de Müslümanları insan olarak kabul etmiyorlar. Çok ağır olmadı hayır katılmıyorum.

Bakın mevzuyu dağıtmadan söylemek istiyorum. Hiçbir Müslüman İslamiyetin dışında diğer dinlerin peygamberleri hakkında zerre kadar kötü konuşamaz. Din inancı tehlikeye girer. Kuranı Kerimde bahsedilen o peygamberlere ne hakaret edebilir ve iftira atabilir, ne de aşağılayabilir. Bu bir Müslümanın imanın şartlarına aykırıdır. Ancak diğer taraftan baktığımızda, Bizim peygamberimize inanmayanların onun hakkında yaptığı terbiyesizce, edepsizce saçma sapan yazılar karikatürler dünyadan düşünce özgürlüğü, ifade özgürlüğü adı altında destek bulmaktadır. İslami inanca göre resmi dahi çizilmesi günah olan bir peygamber nasıl olur da sizin mizah konunuz olur. Bu mudur ifade özgürlüğü, bu mudur medeniyet.

SENİN ÖZGÜRLÜĞÜN BAŞKASININ ÖZGÜRLÜĞÜNÜN BAŞLADIĞI YERDE BİTER..

işte gerçek özgürlük budur. Başkasının özgürlüğüne girmeden yapılanlardır.

Neden böyle bir uygulama yapılmaktadır.

Senin paran var diye, gücün var diye benim ülkemi işgal et, kardeşi kardeşe vurdur, haksızlığı haklı gibi göster , ondan sonra müslümanın  sığındığı tek liman kalan İslam ve onun peygamberine de hakaret et… Olacak iş mi bu…  Ondan sonra eğitim seviyesi düşük, dini bilgisi az, gerçekten islamiyeti özümseyememiş, gerçek Müslümanlığı tadamamış, içi kinle doldurulan gençleri tahrik et, ‘’hadi gelinde bizi engelleyin madem o kadar büyüksünüz, madem peygamberinizi  bu kadar seviyorsunuz ‘’öylemi

 

Neol du şimdi kim kazandı bu saçma sapan karikatür inançlarınızdan, çizimlerinizden… 3 tane kendini bilmez içleri kinle doldurulmuş adam çıktı. Derginizi bastı 17 kişi öldü. Kendileri de öldü. Peki kim kazandı.

Neden dünyada bir Allah’ın kulu çıkıp da yahu traj uğruna para uğruna yapmayın, Müslümanların kutsal değerlerine saldırmayın, 2,5 milyar Müslüman var dünyada… Halı hazırda hep beraber iç içe yaşıyoruz. İçlerinde cahili çıkar, genci çıkar kandırılmış içleri kin ve nefretle doldurulmuş bazıları çıkar ve sizi katleder neden demedi ya da diyemedi.

Peki bunca olaylardan sonra daha olaylar sıcakken yine aynı dergi neden peygamberimize hakaret etmeye devam ediyor. Engellense  idi bu insanlar yine de ölecek miydi. Ya da bundan sonra Yine o kitleler çıkıp yeni eylem yaparsa ne olacak. Ancak sizin amacınız belli her şeyi yapın sonrada bak Müslümanlar terörist islam terör dini demek.  Onun için kimsenin sesi çıkmıyor. Kimse bir dergiye üç beş karikatürist ya da yazar bozuntusuna müdahale etmiyor.

Neden… ?  2 sebebi var  ya bu derginin ve bu gibi yayın organlarının altında daha büyük güçler var. Siz alttan fitili yakın hakaret edin kızdırın onları, bazıları çıksın eylemler yapsın adam  öldürsün bizde İslam terör dinidir diyerek Müslüman olmaya başlayan Avrupa’ya bu korkuyu salalım, Yada bunlar Müslüman, bunların Peygamberi Arap zaten dinleri de  yalan, zaten hepsini kandırmışız, sömürmüşüz, dinin değil islam’ın peygamberin değil, Avrupa’nın doğru olduğunu onlara ezberletmişiz, içlerinden zenginlenenlere, okuyup bir yerlere gelenlere bu felsefeyi aşılarsak onlarda bizim dinimizi seçer, seçmese bile bizim gibi yaşar felsefesi mi yatıyor.

 

İşte bütün mesele bu İslamiyeti, peygamberimizi kötülemek, itibarsızlaştırmaktır.

 EY MÜSLÜMAN !!!

Uyuma dinine peygamberine sahip çık. Yakarak öldürerek yıkarak değil, Okuyarak, nesil yetiştirerek, çalışarak sahip çık. Yoksa bu gibi adi insanlar senin dinine, peygamberine, milli ve manevi değerlerine saldıracak, hakaret edecek, daha sonrada islam terör dinidir diyecekler…

Saygılarımla…