2-3-4 Kasım 2018  tarihlerinde düzenlenecek fuarda; cerrahlar, diyetisyenler, spor salonu yöneticileri ile obeziteden kurtulan insanlar, obezlerle bir araya gelecek.

300 standın kurulacağı ve 30 bin ziyaretçinin hedeflendiği organizasyonda, obez insanlar alanında uzman kişilerle birebir görüşüp sağlıklı bilgi edinebilecek.

İzmir'de Deprem Meydana Geldi İzmir'de Deprem Meydana Geldi

Etkinliği fikir tasarım evi Özlem Özkulak ile Ege Kalkınma Derneği ortaklaşa düzenliyor.

Obezite ile mücadele, sağlıklı yaşam sırları, spor aktiviteleri, doğal yaşam gibi birçok konuyu ele alan etkinli bugün başladı. Etkinlik boyunca birçok konuşmacı konulara göre konferans verecek.

Etkinlik tasarımlarını hazırlayan Mavi yeşil ajans’da etkinliğe katılan firmalardan. Mavi yeşil ajans standını ziyaret ederek firma sahibi Ersin Usta ile etkinlik hakkında görüştük.

Etkinlik bugün başladı. Dünya’nın iki büyük sorunu var şu an Birisi fakir ülkelerde açlık, ikincisi gelişen ülkelerde obezite. Bizde 2. Başlık altında bir etkinlik programı düzenleyen firmaya tasarım ve ajans hizmeti verdik.

Obezite çağımızın büyük bir sorunu. Bu sorunu çözmek için herkes mücadele etmeli bence. Burada bugün İzmir’in bütün özel hastaneleri, ilçe belediyeleri, sağlık bakanlığı, milli eğitim bakanlığı gibi birçok kurum ve kuruluş var. Ayrıca sağlıklı yaşamla ilgili birçok firma var. Bu etkinlik üç gün sürecek ve konuşmacılar konularına göre konuşma yapacak. Biz bu etkinliktn sonra İzmir ve Türkiye'de yayınlanmak üzere doğal ve sağlıklı yaşam dergisi çıkartmaya hazırlanıyor. Bütün alt yapımız hazır. İçerikler tamamlanmış durumda şuan. O da İzmir'r hayırlı olsun.

Bizde mavi yeşil ajans olarak katılımcılara ve kurumlara ajansımız hakkında bilgiler veriyoruz.

Mavi yeşil ajans kurumsal kimlik tasarımı, katalog tasarımı, logo tasarımı, masa üstü ve şirket içi yayınları, promosyon ürünleri, açık hava reklamları, interaktif tanıtım, sosyal medya hizmetleri, medya Satınalma, tanıtım filmi gibi birçok alanda hizmet vermektedir.

Etkinliğin İzmir2e hayırlı olmasını diliyorum. Cumartesi ve Pazar günü devam edecek olan etkinliğe tüm İzmir’i bekliyoruz.

Editör: TE Bilişim