IMATECH Fuarı kapılarını açıyor IMATECH Fuarı kapılarını açıyor
Son günlerde sosyal medya üzerinden dolaşan ve bir adamın küçük bir çocuğu ayaklarının altına alarak ezdiği fotoğraf, herkesin tepkisini çekti. İzmir’de Ayakkabıcılar sitesinde çekildiği iddia edilen fotoğrafta küçük kızın acılar içerisinde ağlaması yürekleri sızlatırken, fotoğraf bir anda sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

İzmir mi Suriye mi belli değil ama özel ekip kuruldu
Öte yandan, olayın geniş yankı uyandırması üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube ekipleri özel bir ekip kurdu. Alınan bilgiye göre, fotoğrafın İzmir’de çekilip çekilmediği henüz netlik kazanmazken, fotoğrafın Suriye’de de çekilebileceği ihtimali olduğu kaydedildi. Ayakkabıcılar sitesine giden polislerse, tek tek iş yerlerini dolaşarak söz konusu şahısı aramaya başladı. 

Benzeyen bir esnaf adeta linç edildi
Polisler, yaptığı araştırmalar neticesinde bölgede iş yeri bulunan bir esnafa ulaştı. Esnafın fotoğraftaki şahısa benzemesi üzerine bir araştırma yapan ekipler, şahısın olayla ilgisinin olmadığını anladı. E.D.’ye ulaşan arkadaşları, arandığını ve fotoğraftaki şahısa benzediğini söyledi.

Esnaf açıklama yaptı: “Ben değilim”
Esnaf E.D. bunun üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığını söyledi. E.D. açıklamasında, “Resmin şahsıma benzediğini ve arandığımı söyleyenler oldu. Bizim kansız şerefsiz olmamız lazım böyle bir hareket yapmamız için. Böyle şeylere bizde karşıyız” dedi.
Polis, bölgede araştırmalarına devam ediyor.
Editör: TE Bilişim