IMATECH Fuarı kapılarını açıyor IMATECH Fuarı kapılarını açıyor
Özellikle köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde yatırımlarını yoğun bir şekilde devam eden İZSU Genel Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Dereler Müdürlüğü Ödemiş’in derelerinde çalışmalarını hızlandırdı.

Geçtiğimiz günlerde Ödemiş’in farklı mahallelerinde yer alan derelerde geniş temizlik çalışmaları yapan Dereler Müdürlüğü ekipleri derelerde temizlik çalışmaların devam ederken aynı zamanda derelerde çevre düzenlemesi de yapmaya başladı. Ödemiş’in Ocaklı Mahallesi içinden geçen iki dere çevresinde düzenleme yapan İZSU ve Dereler Müdürlüğü ekipleri dereler çevresinde yaklaşık bin metrelik düzenleme yaptı. Derelerin çevresinde güvenlik önlemleri alan ekipler dere boyu her iki taraflı demir parmaklık sistemi yaptı. Ayrıca derelerin çevre tamirat ve bakımları ile iç, dış temizlik çalışmalarını da gerçekleştirdi. 

Konuyla ilgili veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Cumhur Şener, çalışmaların bundan sonraki günlerde de yoğun bir şekilde süreceğini belirtti. Şener şunları ifade etti: “İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ve Dereler Müdürlüğü ekiplerimiz Ödemiş’te derelerde bakım, onarım, çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmalarını aralıksız devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Ödemiş’teki Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan tüm derelerimizde temizlik çalışmalarımızı yapmıştık. Şimdi de derelerimizde bakım onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerimizde bu yatırımlar yoğun bir şekilde devam ediyor. Ocaklı Mahallemizde bilindiği gibi Birgi ve Tekstil üzerinden gelen iki dere hattı var.

Her iki dere hattında mahalle içerisinde çevre düzenlemesini İZSU ve Dereler Müdürlüğü ekiplerimiz gerçekleştiriyor. Derelerin etrafı demir parmaklık ile güvenliğe alınıyor. Mahalle halkının, çocukların, araçların güvenliği içinde önemli bir çalışma yapılıyor. Bundan sonraki günlerde de benzer çalışmalar sürecek.”
Editör: TE Bilişim