Binalı Yıldırımın Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan olması İzmir'de büyük sevinçle karşılandı. Malum Binali Yıldırım hali hazırda İzmir milletvekili.. Bundan dolayı İzmir'de farklı bir sevinç var. Binali Yıldırımı bende yakından tanırım. Seçim kampanyaları dolayısıyla görüşme fırsatlarım olmuştu. Öncelikle çok kibar ve beyfendi birisi, etrafına enerji saçan güven veren bir isim. En önemli özelliği espirili olması ve herkesi kucaklaması.

Diyeceksinizki Başbakan için bunlar çok gerekli mi. Evet  hem başbakanlık için hemde Parti genel başkanlığı için çok gerekli hele hele Ak Parti gibi bir parti için bu özellikler olmazsa olmaz. Binali bey Türkiye'ye bir çok eser kazandırmıştır. İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylığı zamanında 1414 proje ile büyük bir kampanya başlatmıştı. Bu projelerden bazılarını gerçekleştirdi. En önemliside konak tünelleri. 

Binali Yıldırımın Başbakanlığı İzmir'e büyük enerji getirecektir. Bu hem Binali Yıldırım için büyük bir şans hemde İzmir için... Dilerim ikisi içinde hayırlısı olur.