İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi
Konak Belediyesi ve Alsancak Koruma Güzelleştirme Derneği'nin düzenleyeceği şenlikler kapsamında Konak Belediyesi Tarafından Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesinde basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı ve Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.

Konak Belediyesi
Başkanı Hakan Tartan, şenlik boyunca insanı öne çıkaran, özellikle gençlerin katılımını sağlayan, her gün sabahtan akşama kadar renkli ve içi dolu bir program hazırlandığını söyledi. Başkan Tartan, "Alsancak Şenliği artık kurumsal bir şenlik oldu. Kaliteli bir noktaya taşındı. İki gün boyunca coşkunun her boyutu olacak. Kenti kucaklayan, eğlence, iş ve kültür mekanı Alsancak’a tüm gençleri bekliyoruz. Bu süreçte esnafımızda İzmir ve Egelilere sevgiyle kucak açacak" dedi.

Bu yıl 11.’incisi düzenlenecek Konak Belediyesi Alsancak Şenliği, birbirinden güzel etkinliklerle İzmirlileri ve Egelileri Alsancak’a davet ediyor. 17-18 mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan şenlikte eş zamanlı etkinliklerle Alsancak’ın her noktasında bir gösteri olacak.

Gündoğdu Meydanı, Alsancak Vapur İskelesi, Dominik Caddesi, Gazi Kadınlar Sokağı, Sevgi Yolu, Gül Sokak ve Meksika Sokağı’nda gün boyunca aynı anda gösteriler yapacak. Ayrıca Alsancak Şenliği’nde gençler iki gün boyunca grup Pinhani ve ünlü sanatçı Kenan Doğulu konseriyle eğlenecek. Alsancak Semtinin çeşitli bölgelerinde yapılacak dans gösterileri unutulmaz anlara sahne olacak. İzmir’de ilk defa motosiklet üzerinde çılgın akrobatik hareketler ve atlayışlar yapılacak.

17 Mayıs Perşembe günü Kenan Doğulu Gündodu Meydanı’ında saat 21’de gençlerle buluşacak. Gece geç saatlere kadar sürecek olan konser, ücretsiz olacak. Şenliğin ikinci günü 18 mayıs Cuma akşamı, X Fighters Jams İzmir motosiklet üzerinde çılgın akrobatik hareketler ve atlayışlar sergilenecek.






Editör: TE Bilişim