İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği yetkilileri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik sürdürülen çalışmalar sırasında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden gelen yolcu otobüsleriyle uyuşturucu madde sevkiyatı yapıldığı ve sevkiyat sırasında özellikle çocukların kullanıldığı bilgisine ulaştı. Elde edilen bilgi sonrası mahkemeden ve savcılıktan gerekli izinleri alan Narkotik Sokak Timleri operasyon için düğmeye bastı.

VALİZLERİN İÇİNDE ÇIKTI

Sürdürülen istihbarat çalışmaları kapsamında, Bornova girişinde durdurulan Adana'dan İzmir'e gelen bir yolcu otobüsünde arama yapıldı. Aramada, 14 yaşındaki ikiz kardeşler L.D. ve V.D'nin valizlerinde, 3 ayrı paket halinde toplam 18 kilo 600 gram esrar bulundu.

Ele geçirilen esrar maddesi incelenmek üzere Kiriminal Laboratuvara gönderildi. Valizlerinde esrar bulunduğunu bilmediklerini, memleketleri Mardin'in Midyat ilçesinden yolcu otobüsüyle Adana'da aktarma yapıp İzmir'deki akrabalarına geldiklerini ileri süren ikizlerden kız çocuğu L.D'nin, lisanslı atlet olduğu ve ileride polis olmak istediğini söylediği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim