Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
 İzmir'de promosyon ve ajans sektörünün yıldızı Mavi yeşil ajans 2015 yılı sezonuna bomba gibi giriyor. Yenilenen web ara yüzü ile artık istediğiniz ürünlere, bilgiye, örnek tasarımlara, ürün kataloglarına ve fiyat listesine ulaşmak çok kolay. Yapmanız gereken sadece www.maviyesilajans.com adresine girmek. Gerisine zaten bayılacaksınız. Tamamen kullanıcı dostu olarak tasarlanan sitede yok yok. Kurumsal kimlik tasarım örnekleri, masa üstü yayıncılık, prodüksiyon, promosyon, iş kıyafetleri, web tasarımları, seslendirme örnekleri ,havadan fotoğraf ve video çekimleri, çok özel tasarımlar, interaktif tanıtım, katalog tasarımları, 2015 en güzel takvim tasarımları ve daha yüzlerce ürün...

Mavi yeşil ajans kuruluşunun 10. yılında yepyeni bir web sitesi ve yeni ürün trendleriyele siz müşterilerinin karşısına çıkıyor. 
İzmirde havadan video çakimleri ve video kurguları ile herkesi kendine hayran bırakan mavi yeşil ajans, 2015 promosyon ve takvim kataloglarının yeni tasarımlarınıda yayınladı. Yepyeni promosyon ürünleri ile 2015 yılının yıldızı siz olun. İzmir promosyon firmaları arasında her zaman en özel yere sahip olan mavi yeşil ajans sizlere sunduğu bu eşsiz hizmetlere web sitesi adresinden ulaşabilirsiniz. 

Şimdi sizde bize kulak verin gelin görüşelim anlaşalım ve beraber çalışıp beraber büyüyelim...
Tam on yıldır haykırdığımız gibi. 

DEĞİŞİME HAZIR OLUN. 
Editör: TE Bilişim