İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi
Milletvekili adayları Tansu Kaya, Hale Yılmaz, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Seçim Koordine Merkezi Başkanı Muhammed Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı ve basın mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

Kahvaltılı toplantıda, Aliağa'nın yerel sorunları ve yapılanlarla ilgili bilgiler veren teşkilat başkanı Yaşar Akbulut, "İnşallah bu bölgede hedefimiz 6-7 milletvekili çıkarmaktır. Ve de çıkaracağımıza da inanıyoruz. Tabii ki biz çalışmalarımıza ilk önce SKM kurarak başladık. 20-25 gün önce süreç başlamadan biz SKM ekibini kurduk çalışmalara başladık" dedi.


Başkan Akbulut’un ardından Aliağa AK Parti Seçim Koordine Merkezi Başkanı Muhammed Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajı verdi.


Kahvaltıya katılan İzmir 2. Bölge 6. sıra AK Parti milletvekili adayı Tansu Kaya ise, “7 Haziran seçimlerinde yol kazası oldu. Bu yol kazasında en büyük dersi biz kendi üzerimize aldık. Parti olarak geçmişi sorguladık. Biz acaba bu işin neresinde ne yanlış yaptık. Çünkü iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır derler. Bizim atalarımız doğru sözler söylerler, biz de bu vesile ile partinin değişik kademelerinde, organlarında 7 Haziran seçimlerinden alınması gereken ders, sebepleri, niye böyle olmuştur, ciddi anlamda sorguladık. O vesile ile seçimden sonra yapılmış ilk kongremizde değişen MKYK ve MYK’mız partimizin kendini yenileme azmini ve bundan sonra daha iyiye götürme isteğini herkese göstermiştir" dedi.

İzmir 2. Bölge 13. sıra AK Parti milletvekili adayı Hale Yılmaz ise, “7 Haziran'da seçimlere baktığımızda en yüksek oyu alan partiydik. Ama yine de hiçbir parti de iktidar olabilecek güçte değildi. Bu önemli bir noktadır.

Her zaman Türkiye siyasetine yön veren partilerden birisiyiz. Bununla birlikte muhalefetin seçim öncesi yaptığı romantik söylemler çöktü. Nedir bunlar MHP süreci tıkadı, tıkamaktan başka bir şey yapmadı. HDP seçim öncesi barış güvercinleri uçurdu. Ama seçim sonrasında bu güvercinlerin kolunu, kanadını kırdı.

CHP biz olmazsak devlet yoktur esasıyla davrandı yani iktidarda ben varsam devlet vardı söylemleri çökmüş durumda ancak bu süreçte AK Parti söylemlerinden hiç kaçmadı .Ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için her zamankinden çok fazla çalıştı.

Bu süreçte hiçbir kesimin mağdur olmaması için kararlar alınmaya devam edildi ve elini taşın altına koymaktan bir an için çekilmedi” diye konuştu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda AK Partililer, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.
Editör: TE Bilişim