Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
Teşkilat son olarak AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’nın da katılımıyla bir dizi ev, esnaf ve dernek ziyareti gerçekleştirdi. İlçe Kadın Kolları toplantısı ile başlayan program eski ilçe yönetim kurulu üyesi Veli Aksüt’ün vefatı nedeniyle taziye ziyareti, Bayraklı Bayburtlular Derneği ziyareti, Çay Mahalle esnaf ziyareti ve ilçe yönetim kurulu toplantısı ile sona erdi. 
"MİLLETVEKİLLERİMİZDEN GÜÇ ALIYORUZ"
Bayraklı Bayburt Derneği'nde konuşma yapan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan teşkilatların milletvekilleri ile koordineli çalışarak daha güçlü hale geldiğine inandığını belirterek, "AK Parti olarak bizi yerel seçimlerde başarıya götürecek olan bu birlik ve beraberlik gücü. Çünkü CHP belediyeleri İzmir ve Bayraklıya yıllarca kendi iç kavgalarından dolayı hizmet götüremedi. ‘’ dedi. Bunun yanı sıra derneklerin AK Parti için vazgeçilmez olduğunu da vurgulayan Aslan : ‘’ Dernekler sayesinde gitmediğimiz , görmediğimiz şehirleri tanıma fırsatı buluyoruz. Dernekler bize yeni bakış açıları kazandırıyor. Bulundukları mahallenin sorunlarını daha farklı bir gözle görebiliyorlar. Biz mahallelerin sorunlarını çözme noktası derneklerle her zaman istişare halinde olacağız." diye konuştu.
"CHP PANİK YAPMAYA BAŞLADI"
İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’nın gündeminde yerel seçimler vardı. Ulema İzmirlilerin artık her şeyin farkında olduğunu ifade ederek : ‘’ İzmir artık her şeyi görüyor. Biz 13 yıldır hala harmandalı çöplüğünü, İzmir metrosunu konuşuyorsak demek ki burada yanlış giden işler var. Her gittiğimiz yerde bunları anlatmaya çalışıyoruz. CHP de bu seçimleri kaybedeceğini biliyor ve bu durum CHP’ye panik yaptırıyor." diye konuştu. Bunun yanı sıra 35 projenin 17’ sinin temelinin atıldığına da değinen Ulema, "Kısa zamanda 35 projenin 17 tanesinin temelini attık. Bu AK Parti hükümetinin başarısıdır. İzmir hükümet tarafından her türlü desteği fazlasıyla almaktadır." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim