İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Bir dönem Ak parti Karabağlar ilçe yönetiminde de bulunan ve halen Karabağlar Belediyesi Ak Parti meclis üyesi olarak görec yapan Emrullah KavuzAk Parti Karabağlar ilçe başkanı Erol Körüklü ve Ak Parti İzmir il başkanı Bülent Delican'a basın yolu ile hakaret etmiş ve iki başkanıda paralel yapı üyesi olmakla suçlamıştı. 

Emrullah Kavuz'un partiden ihraç edilmek için disiplin kuruluna sevk edilmesi başta Karabağlardaki Erzurumlular olmak üzere bazı partililerin tepkisine neden oldu. Olayın iyi niyet çerçesinde çözülmesi gerektiği ve bu olaydan daha çok Ak partini zarar göreceğini belirten bazı parti üyeleri konuyu başkanla görüşecek.

Hamza Yavuz ise Bornova Belediyesi Ak Parti meclis üyesi olarak görev yapıyor. Parti tüzüğüne uymadığı ve partiyi bir çok platformda açıkça eleştirmekten dolayı ihraç talebi ile disipline gönderilen Hamza Yavuz aynı zamanda İzmir Boşnaklar derneği başkanlığı görevinide yürütüyor.

Editör: TE Bilişim