Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
ASKON İzmir Şubesinin ev sahipliğini yaptığı Program Wyndham İzmir Özdilek Otel'de gerçekleşti. Programda ASKON Genel Başkan Yardımcısı Sami Bektaş, ASKON Denizli Şube Başkanı Hakkı Pekdemir, ASKON İzmir Şube Başkanı Zekeriya Hazırbulan, İstanbul, Denizli ve İzmir’den 50 kişilik bir iş adamı grubu ikili iş görüşmelerinde bulundu.

ASKON Genel Başkan Yardımcısı Sami Bektaş; “ASKON olarak, yaptığımız faaliyetlerin özü; küresel ve ulusal anlamda ekonomi okumaları yapmak ve bunun detay anlamını üyelerimizle, çevremizle paylaşmak, özellikle büyük bir sinerji oluşumunu sağlanmaktır. Yıl içine yayılmış tüm faaliyetlerimizin ruhu budur. Bugün de bunun için İzmir deyiz.

Ekonominin doğru anlaşılması, doğru değerlendirilmesi ve daha iyi bir gelecek için doğru önerilerin oluşturulması, bizim kendimize biçtiğimiz bir görevdir. Bunun için hemen her zaman ekonomi yönetimi ile diğer ekonomik yapılarla, üniversiteler ve uluslararası kuruluşlarla temas halinde olmaya ve doğruların işimize rehber olması için çaba göstermeye devam ediyoruz” dedi.

ASKON İzmir Şube Başkanı Zekeriya Hazırbulan ise; "Burada amacımız İzmir, Denizli ve İstanbul daki üye iş adamlarımız bir araya getirerek ve planlama programları hazırlayarak ülkenin kalkınmasına, ülke ticaretine ve ihracatına katkı sağlamaktır” dedi.

İkili iş formları ve sunumların gerçekleştirildiği programda yoğun ilgi ve bilgi paylaşımı ortaya çıktığına değinen Başkan Hazırbulan, bu tarz iş geliştirme toplantılarında kesinlikle bilgi birikimin artığını üyeler arasında ticaretinde geliştirici bir çalışma olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim