İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Yürekleri burkan yangın, Bayraklı ilçesinde bir evde çıktı. İki çocuk annesi Arzu Çoşkun, 7 yaşındaki oğlu Batuhan Coşkun'u bir kilometre uzaklıktaki okula götürmek için evden çıktı. Anne Coşkun, bu sırada 2 yaşındaki Mustafa Coşkun'u uyuduğu için evde bıraktı. Anne evden çıktıktan bir süre sonra iddialara göre evde elektrik kontağından yangın çıktı. Babası İhsan Coşkun da işte olduğu için evde yalnız kalan minik Mustafa, alevlerin ortasında kaldı. Çevredeki vatandaşlar durumu anneye ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

ANNE FERYAT EDEREK İÇERİYE GİRMEK İSTEDİ 
Öte yandan anne apar topar eve geldi. Arzu Coşkun, canını hiçe sayarak oğlunu alevlerin arasından çekip kurtarmak istedi. Sinir krizleri geçiren acılı anneye, komşuları engel oldu. İçeri girmek isteyen komşular, kapıyı kırmak istedi; ancak başarılı olamadı. Bu sırada yangın nedeniyle evin çatısı çöktü. İtfaiye ekipleri, alevlere hemen müdahale etti. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Bu sırada itfaiye ekipleri içeri girerek acı manzarayla karşılaştı. Yangında, alevlerin ortasında kalan iki yaşındaki Mustafa'nın öldüğü görüldü. Mustafa'nın cenazesi, yangın alanında cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Ailenin dört ay önce mahalleye taşındığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim