Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması
Bu konuda herhangi bir kurum ve kuruluştan yardım almadıklarını ifade eden Uğurtaş, hiçbir kurum ve kuruluşun yönlendirmesi ile okula öğrenci alıp burs vermediklerini de vurguladı.

Lisemizde eğitim almak isteyen öğrenciler için gerekli şartlar bellidir diyen Uğurtaş, son günlerde basında yer alan, ‘Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ nde burs sağlandı’ şeklinde yanlış yorumlanan haberleri düzeltme ihtiyacı duyduklarını kaydetti.

Okullarını İzmir’ de etkin bir şekilde tanıttıklarını ve bu bağlamda birçok kurum ve kuruluşla görüşerek işbirliği içinde hareket ettiklerini dile getiren Uğurtaş, bu işbirliklerinde hiçbir zaman burs sözü verilmediğinin altını çizdi.

2013 - 2014 eğitim öğretim yılında ortaokulu bitirmiş olan öğrencilerin orta öğretime yerleştirmeye esas puanına ( YEP ) göre yapılan kayıtlarda herhangi bir kurumla işbirliği içinde olmadıklarını vurgulayan Uğurtaş, 96 öğrencinin kaydının alındığını kaydetti.

İzmir’ in ilk Özel teknik Lisesi olan Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ nde; öğrencilerin tamamına öğrenim ücreti, yemek, kıyafet, ulaşım, kitap ve kırtasiye malzemelerini kapsayan % 100 oranında burs verilecek.

Editör: TE Bilişim