Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
Yenilenen Arayüzü sürekli indirim fırsatları ile Viaydi'den izmir araç kiralama fiyatlarında süper fırsatlardan yararlanın.

Uzman,Bilinçli,Deneyimli,Prezantabl personellerle,özgün oto kiralama hizmeti sunan Viaydi,İzmir'in tüm bölgelerinde dilediğiniz tarz araçları sizlere sunmaktadır.Şirket,2005 yılında kurulmuş olup,ve sektöre hızlı bir giriş yaparak,izmir bölgesindeki liderliğini sürdürmektedir.

Oluşturduğu alt yapısı ile tüm izmir oto kiralama işlemlerini,gerek havalimanında gerekse,çevre lokasyonlardaki şubelerle,zahmetsizce müşterileri için çözmektedir.Tüm araba kiralama işlemlerinizi,Şehrin kurumsal ve deneyimli firmamızdan gerçekleştirebilirsiniz.
Araç parkımızda bulunan arabalardan bazıları,Renault,Linea,Dacia,Peugeot,Doblo,Hyundai,Fluence,Volvo,Mercedes,Bmw,Transporter,Volksvagen,ve daha fazlası ile,izmir'de talep edebileceğiniz her segmentle hizmet vermektedir.
100 ün üzerinde bulunan araç filosu ile,müşterilerine her gurupta araba kiralama hizmeti veren şirketimizden,diğer çevre illerdende kiralama gerçekleştirebilirsiniz.
İzmir araba kiralama taleplerinizi,şirketin 0232 220 14 15 nolu telefon numarasını arayarak,yada güncel olarak sizler için oluşturulmuş resmi web sayfası olan www.viaydirentacar.com izmir araç kiralama tıklayarakda ulaşabilirsiniz.
Kaliteyi Ucuza sunan,memnun müşteri anlayışı ile araç kiralama sektöründeki varlığını güçlendirerek yükselten şirketimiz,sizlere,mükemmeli sunmayı ilke edinmiştir. 
Amacımız izmirdeki tüm kullanıcılara ulaşım alanında gerekli olan tüm donanımlara sahip sıfır araçları,öncelikli olarak kısa vadeli,sonrasında,uzun vadeli olarak kiralama gerçekleştirip,müşteri potansiyelini oto kiralama alanında maksimuma çıkarmaktır.  Firmamızın resmi web sayfasına ulaşmak  için izmir araç kiralama tıklayınız

Editör: TE Bilişim