İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak
 TIR'ından bahsettiği arkadaşının durumu ağabeyine aktarması üzerine şahıslar, TIR'ı çalıştırmaya başladı. TIR'ın 16 aydır kayıp olduğu ve aldığı bir duyum üzerine Torbalı’da olduğunu ileri süren Ceylan ise, şimdi kaybolan aracını karış karış arıyor.


Mustafa Ceylan, 2012 Ekim ayında mahkumlardan T.T.'ye, TIR'ının aylardır Aliağa Sanayi Sitesi’nde park halinde olduğunu ve borçlarını ödeyemediğini anlattı. İddiaya göre T.T. de bunu dışarıdaki ağabeyi A.T.’ye aktardı.

Daha sonra A.T. ve yakınlarının park halindeki kilitli TIR’ı alıp çalıştırmaya başladığı, buna karşı çıkan Mustafa Ceylan ve eşi Kebire Ceylan'ı da ölümle tehdit ettiği öne sürüldü. TIR’ın 16 aydır kayıp olduğunu belirten Ceylan, ilçe ilçe gezerek TIR’ını arıyor.

Bir süre önce cezaevinden çıkan ve şu an TIR’ını arayan araç sahibi Mustafa Ceylan, aylardır geziniyor. TIR’ının Torbalı’da görüldüğüne dair bilgi alan şahıs, 2 gündür ilçede TIR’ını arıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek yardım isteyen Ceylan, çaresiz şekilde yetkililerden gelecek haberi bekliyor. 100 bin lira değerinde olan TIR’ın bulunması için Ceylan, çaresiz olduğunu aktardı.

Editör: TE Bilişim